Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Storing

×
Specialist op het gebied van toegangstechniek

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Entrance is dé specialist op het gebied van toegangstechniek

Entrance heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van toegangstechniek en wij zijn centraal gevestigd in Nederland te Barneveld. Wij verkopen en bouwen niet alleen kwalitatief hoogwaardige automatische schuifdeuren en deurautomaten. Ook service en onderhoud staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt op Entrance vertrouwen dat wij voor u klaarstaan op het moment dat onderhoud nodig is of wanneer er een storing optreedt. Onze monteur kan vrijwel altijd op dezelfde dag nog een storing bij u op locatie oplossen.

Vraag offerte aan

Storing storingsdienst

STORINGEN WORDEN DESKUNDIG OPGELOST

Storingsdienst

Wanneer automatische schuifdeuren of deurautomaten defect zijn, kan dat uw business negatief beïnvloeden. Ondanks dat wij kwalitatief hoogwaardige oplossingen bouwen, mag u niet vergeten dat het techniek blijft en dat er altijd iets kan gebeuren. Daarom hebben wij een specialistische storingsdienst die vrijwel altijd binnen een dag de storing bij u op locatie kan oplossen. Zo heeft u meer zekerheid met betrekking tot de werking van uw deuren en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u voor een lange periode niet van uw entree of inpandige oplossing gebruik kunt maken.

Vraag offerte aan

Kies voor een servicecontract

Entrance Deuren

Kies voor een servicecontract

Bij Entrance staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dat bereiken wij niet alleen door kwalitatief hoogwaardige oplossingen te verkopen, te bouwen en te installeren, maar ook door service te verlenen. Wanneer u bij Entrance een servicecontract afsluit kunt u rekenen op jaarlijks onderhoud en een jaarlijkse keuring van uw oplossing. Dat ook verplicht is volgens de EN 16005 norm. Daarnaast kunt u met een servicecontract profiteren van een gereduceerd tarief wanneer u de storingsdienst moet inschakelen.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer