Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Storing

×
Specialist op het gebied van toegangstechniek

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Entrance is dé specialist op het gebied van toegangstechniek

Entrance heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van toegangstechniek en wij zijn centraal gevestigd in Nederland te Barneveld. Wij verkopen en bouwen niet alleen kwalitatief hoogwaardige automatische schuifdeuren en deurautomaten. Ook service en onderhoud staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt op Entrance vertrouwen dat wij voor u klaarstaan op het moment dat onderhoud nodig is of wanneer er een storing optreedt. Onze monteur kan vrijwel altijd op dezelfde dag nog een storting bij u op locatie oplossen.

Vraag offerte aan

Storing storingsdienst

STORINGEN WORDEN DESKUNDIG OPGELOST

Storingsdienst

Wanneer automatische schuifdeuren of deurautomaten defect zijn, kan dat uw business negatief beïnvloeden. Ondanks dat wij kwalitatief hoogwaardige oplossingen bouwen, mag u niet vergeten dat het techniek blijft en dat er altijd iets kan gebeuren. Daarom hebben wij een specialistische storingsdienst die vrijwel altijd binnen een dag de storing bij u op locatie kan oplossen. Zo heeft u meer zekerheid met betrekking tot de werking van uw deuren en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u voor een lange periode niet van uw entree of inpandige oplossing gebruik kunt maken.

Vraag offerte aan

Kies voor een servicecontract

SERVICE STAAT HOOG IN HET VAANDEL

Kies voor een servicecontract

Bij Entrance staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dat bereiken wij niet alleen door kwalitatief hoogwaardige oplossingen te verkopen, te bouwen en te installeren, maar ook door service te verlenen. Wanneer u bij Entrance een servicecontract afsluit kunt u rekenen op jaarlijks onderhoud en een jaarlijkse keuring van uw oplossing. Dat ook verplicht is volgens de EN 16005 norm. Daarnaast kunt u met een servicecontract profiteren van een gereduceerd tarief wanneer u de storingsdienst moet inschakelen.

Vraag offerte aan

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Fides logo
H2R
Landal logo
McDonalds Logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo