Pui met schuifdeur

Onze entree, uw visitekaartje

Puien met schuifdeuren

Een pui kan worden uitgevoerd met een enkelvleugelige of dubbelvleugelige schuifdeur, zowel met vast bovenlicht als zonder vast bovenlicht. Door het toepassen van een complete pui met schuifdeur krijgt u in een klap één geheel in het aanzicht van uw gevel.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen puien met schuifdeuren

Hoe groot kan de pui gemaakt worden?

Een pui met automatische schuifdeur kunnen we net zo groot maken als we willen. We hebben een speciale manier uitgevonden om de profielen met elkaar te koppelen. We kunnen de pui dus oneindig groot maken. De automatische schuifdeur wordt verwerkt in de pui.

Past een pui in mijn gevel?

Een pui past vrijwel in elke gevel. Bij bestaande bouw kan het een en ander gedemonteerd worden waarna de nieuwe pui gemonteerd wordt. Bij nieuwbouw kan de nieuwe pui direct gemonteerd worden.

Zijn er meerdere mogelijkheden beschikbaar voor een pui?

Ook in puien zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Denk aan verschillende typen schuifdeuren, gebruiksmogelijkheden, veiligheid, kleur en coating.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze puien met schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Puien met schuifdeur Entrance

Entrance Groep

Puien met schuifdeuren

De pui kan geïsoleerd of ongeïsoleerd gerealiseerd worden. Bij geïsoleerde puien worden thermisch onderbroken profielen gebruikt, waardoor er geen koudebrug naar binnen toe is. Hierdoor is de pui dus een stuk beter geïsoleerd. Een pui kan zowel binnen als buiten toegepast worden en uitgevoerd worden in verschillende materialen. Voor de puien wordt een 65 mm, 50 mm of 30 mm dik profiel gebruikt. Afhankelijk van de situatie, design en inbraakwerendheid wordt er voor een specifiek profiel gekozen.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Voor bestaande én nieuwe deuren bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten waarmee uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en gekeurd wordt. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Daarnaast komt ons specialistische personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Indien dit gebeurt zorgen we er vrijwel altijd voor dat iemand op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Service & onderhoud

Storingsdienst Puien met schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Puien hebben niet vaak een storing. Als het toch gebeurt kan dit erg vervelend en onhandig zijn. In veel gevallen ontstaat zo’n storing op een ongunstig moment, bijvoorbeeld op het moment dat u uw winkel wil afsluiten of juist net open wilde gaan. De storing zorgt ervoor dat de klanten dan niet naar binnen kunnen. Wij helpen u graag met het oplossen van deze storing. Neem gerust contact met ons op om een storing te melden.

Storingsdienst

Puien met automatische schuifdeur

Entrance Groep

Puien met schuifdeuren

Er zijn veel verschillende soorten puien met deuren. Zo zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Entrance Deuren vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer