Onze entree, uw visitekaartje

Puien met schuifdeuren

Een pui kan worden uitgevoerd met een enkelvleugelige of dubbelvleugelige schuifdeur, zowel met vast bovenlicht als zonder vast bovenlicht. Door het toepassen van een complete pui met schuifdeur krijgt u in een klap één geheel in het aanzicht van uw gevel.

Puien met schuifdeuren entrance
Puien met schuifdeuren Entrance Deuren
Entrance Deuren groep

Puien met schuifdeuren

De pui kan geïsoleerd of ongeïsoleerd gerealiseerd worden. Bij geïsoleerde puien worden thermisch onderbroken profielen gebruikt, waardoor er geen koudebrug naar binnen toe is. Hierdoor is de pui dus een stuk beter geïsoleerd. Een pui kan zowel binnen als buiten toegepast worden en uitgevoerd worden in verschillende materialen. Voor de puien wordt een 65 mm, 50 mm of 30 mm dik profiel gebruikt. Afhankelijk van de situatie, design en inbraakwerendheid wordt er voor een specifiek profiel gekozen.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

Voor bestaande én nieuwe deuren bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten waarmee uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijgt en gekeurd wordt. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de deur wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Daarnaast komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs wanneer u een storing heeft.

Onderhoud
binnen 24uur opgelost Storingsdienst
Puien met schuifdeuren
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Onderhoud

U kunt op Entrance Deuren vertrouwen wanneer onderhoud nodig is en gebruik maken van onze storingsdienst. Onze monteur kan doorgaans dag nog een storing bij u op locatie verhelpen.

Onderhoud

Branches

Wij geven niet alleen gericht advies over de oplossing die u wenst, maar wij maken en leveren ook kwalitatief hoogwaardige oplossingen met betrekking tot uw entree, bedrijfs-, kantoor- of winkelpand.

Branches
Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Puien ervaren zelden storingen, maar mocht er toch een probleem optreden, dan wilt u natuurlijk dat dit snel wordt opgelost. Onze storingsdienst staat voor u klaar, met monteurs die binnen één dag beschikbaar zijn om eventuele storingen te verhelpen. En als u een servicecontract heeft, kunt u zelfs tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van onze storingsdienst.

Storingsdienst
Storingsdienst puien met schuifdeuren
Puien met schuifdeuren Entrance Deuren
Diverse mogelijkheden

Puien met schuifdeuren

Er zijn veel verschillende soorten puien met deuren. Zo zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Deuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Een volglas schuifdeur wordt vaak binnen toegepast. Doordat deze deur geen verticale profielen heeft staat dit vaak wat chiquer dan een normale schuifdeur. Ook wordt de maximale lichtinval gewaarborgd. Een volglas schuifdeur kan vrijwel overal toegepast worden.

Omdat de volglas schuifdeur geen verticale profielen heeft kunnen we ook geen extra sloten gemonteerd worden in het profiel. De deur is daarom iets minder inbraakwerend dan een normale schuifdeur. Daardoor is de deur meer geschikt voor binnen. Toch de volglas schuifdeur als buitendeur gebruiken? Geen probleem. Dan monteren we er gewoon een inbraakwerende rolluik voor.

Een volglas schuifdeur is zeker veilig in gebruik. Ook deze deur voldoet gewoon aan de EN16005 norm waar elke automatische deur aan moet voldoen. Qua inbraakwerendheid is deze deur beter te combineren met een inbraakwerende rolluik.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.
*Uitgezonderd magnetische deuren

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan