Onze entree, uw visitekaartje

Gebruiksvriendelijke deurautomaten voor uw pand

Meer panden installeren deurautomaten vanwege hun gebruiksvriendelijkheid. Deze deuren openen automatisch wanneer bezoekers naderen en sluiten ook automatisch. Hierdoor vermijden bezoekers het aanraken van deurklinken, wat uitnodigend is, vooral in winkels. Daarnaast kunnen ze met een sleutelschakelaar worden geopend, waardoor het pand gesloten kan blijven. Ten slotte geven deurautomaten uw pand een luxe uitstraling!

Gebruiksvriendelijke deurautomaten
Verschillende soorten deurautomaten
Hoogwaardige deurautomaten

Verschillende soorten deurautomaten

Voor het installeren van kwalitatief hoogwaardige deurautomaten heeft Entrance Deuren de handen ineengeslagen met het Duitse merk Dormakaba. Dormakaba staat voor innovatie en techniek. Dit merk past de nieuwste technologie toe in de deurautomaten die zij produceren. Daardoor zijn deze vrijwel geluidloos, sterk, betrouwbaar en bovenal energiezuinig! Het grote voordeel is dat een deur vaak niet vervangen hoeft te worden, want wij kunnen onze kwalitatief hoogwaardige deurautomaten op vrijwel iedere deur installeren.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

U kunt de levensduur van uw deurautomaat verlengen door bij Entrance Deuren een servicecontract af te nemen. Bij het afnemen van een servicecontract kunt u éénmaal per jaar profiteren van onderhoud aan uw deurautomaten waarbij ze ook gekeurd worden. Daarnaast kunt u tegen een gereduceerd tarief profiteren van onze storingsdienst wanneer u een monteur nodig heeft. Wij komen vrijwel altijd dezelfde dag bij u langs om de storing te verhelpen.

Service & onderhoud
Service & onderhoud deurautomaten
Levensduurverlengend
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Onderhoud

U kunt op Entrance Deuren vertrouwen wanneer onderhoud nodig is en gebruik maken van onze storingsdienst. Onze monteur kan doorgaans op dezelfde dag nog een storing bij u op locatie verhelpen.

Deurautomaten

Neem contact op

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op, wij denken graag mee in de best passende oplossing voor u.

Neem contact op
Wij helpen u graag

Storingsdienst

Mocht er onverhoopt een storing optreden bij uw deurautomaat, dan staan onze monteurs klaar om binnen één dag ter plaatse te zijn en eventuele problemen op te lossen. Klanten met een servicecontract kunnen zelfs profiteren van onze storingsdienst tegen een verlaagd tarief. Zo bent u er zeker van dat u altijd kunt rekenen op onze service en ondersteuning.

Storingsdienst
Storingsdienst deurautomaten

Veelgestelde vragen

We zijn exclusief importeur van het merk Manusa. Hierdoor mogen we enkel de Nederlandse en Duitse markt bedienen. Uiteraard hebben we in elk land partners die de klant verder kan helpen.

We maken de automatische schuifdeuren geheel zelf, alle automatische schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant. De deurautomaten en toebehoren hebben we ruim op voorraad voor een snelle montage.

Wij monteren onze producten zelf. Hierdoor kunnen we garant staan voor service en kwaliteit.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.
*Uitgezonderd magnetische deuren

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan