Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Zware industrie

×
Veilige en duurzame oplossingen voor de industrie

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Veilige en duurzame oplossingen voor de industrie

In de industrie is er altijd sprake van verkeer. Zowel personen als heftrucks en andere vervoersmiddelen die binnen de industrie worden gebruikt bewegen continu. Zowel in de food als non-food sectoren die in de regel gebruik maken van gecompartimenteerde loodsen, magazijnen en hallen. Met de oplossingen van Entrance kunt u uw omgeving veiliger maken en verduurzamen. Het is bewezen dat automatische schuifdeuren en innovatieve oplossingen bijdragen aan een veilige werkomgeving en een forse besparing op de energiekosten. Entrance is met meer dan 30 jaar ervaring dé specialist op het gebied van toegangstechniek en wij kunnen u helpen bij het beveiligen en automatiseren van uw productieomgeving.

Vraag offerte aan

Voor iedere werkomgeving de beste oplossing

OPTIES EN MOGELIJKHEDEN

Voor iedere werkomgeving de beste oplossing

Entrance kan op basis van uw wensen en eisen een oplossing bieden waarmee u niet alleen een veilige werkplek voor uw personeel creëert, maar waarmee u ook voldoet aan de strikte regel- en wetgeving die op het gebied van productieomgevingen van toepassing zijn. Uiteraard kunt u ook de productiviteit van uw personeelsleden stimuleren door voor de oplossingen van Entrance te kiezen. Onze oplossingen gaan snel open en zorgen voor een goede doorstroom van zowel personen- als heftruckverkeer terwijl de kans op bijvoorbeeld aanrijdingen en schade nihil is. De oplossingen zijn ook zeer geschikt om de compartimenten in uw productieomgeving te scheiden, het geluid te reduceren en het klimaat te beheersen.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud Zware industrie

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Service & onderhoud

Service staat bij Entrance hoog in het vaandel en wanneer u voor onze dienstverlening kiest kunt u profiteren van onze deskundigheid op het gebied van onderhoud en service. Wanneer u bij aanschaf van uw oplossing een servicecontract afsluit, kunt u genieten van een jaarlijkse controle en onderhoud aan uw oplossing en dat uw entree ook opnieuw wordt gekeurd. Dat ook volgens de EN 16005 norm verplicht is. Eventuele storingen worden vrijwel altijd binnen een dag op locatie opgelost en wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook tegen een gereduceerd tarief van onze storingsdienst gebruik maken.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer