Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Zware industrie

×
Veilige en duurzame oplossingen voor de industrie

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Veilige en duurzame oplossingen voor de industrie

In de industrie is er altijd sprake van verkeer. Zowel personen als heftrucks en andere vervoersmiddelen die binnen de industrie worden gebruikt bewegen continu. Zowel in de food als non-food sectoren die in de regel gebruik maken van gecompartimenteerde loodsen, magazijnen en hallen. Met de oplossingen van Entrance kunt u uw omgeving veiliger maken en verduurzamen. Het is bewezen dat automatische schuifdeuren en innovatieve oplossingen bijdragen aan een veilige werkomgeving en een forse besparing op de energiekosten. Entrance is met meer dan 30 jaar ervaring dé specialist op het gebied van toegangstechniek en wij kunnen u helpen bij het beveiligen en automatiseren van uw productieomgeving.

Vraag offerte aan

Voor iedere werkomgeving de beste oplossing

OPTIES EN MOGELIJKHEDEN

Voor iedere werkomgeving de beste oplossing

Entrance kan op basis van uw wensen en eisen een oplossing bieden waarmee u niet alleen een veilige werkplek voor uw personeel creëert, maar waarmee u ook voldoet aan de strikte regel- en wetgeving die op het gebied van productieomgevingen van toepassing zijn. Uiteraard kunt u ook de productiviteit van uw personeelsleden stimuleren door voor de oplossingen van Entrance te kiezen. Onze oplossingen gaan snel open en zorgen voor een goede doorstroom van zowel personen- als heftruckverkeer terwijl de kans op bijvoorbeeld aanrijdingen en schade nihil is. De oplossingen zijn ook zeer geschikt om de compartimenten in uw productieomgeving te scheiden, het geluid te reduceren en het klimaat te beheersen.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud Zware industrie

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Service & onderhoud

Service staat bij Entrance hoog in het vaandel en wanneer u voor onze dienstverlening kiest kunt u profiteren van onze deskundigheid op het gebied van onderhoud en service. Wanneer u bij aanschaf van uw oplossing een servicecontract afsluit, kunt u genieten van een jaarlijkse controle en onderhoud aan uw oplossing en dat uw entree ook opnieuw wordt gekeurd. Dat ook volgens de EN 16005 norm verplicht is. Eventuele storingen worden vrijwel altijd binnen een dag op locatie opgelost en wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook tegen een gereduceerd tarief van onze storingsdienst gebruik maken.

Vraag offerte aan

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Fides logo
H2R
Landal logo
McDonalds Logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo