Onze entree, uw visitekaartje

Veilige en duurzame oplossingen voor de zware industrie

In de zware industrie is er constant verkeer, zowel van personen als van heftrucks en andere vervoersmiddelen. Dit geldt zowel voor de food- als non-foodsectoren, waar gecompartimenteerde loodsen, magazijnen en hallen gangbaar zijn. Entrance Deuren biedt oplossingen die uw omgeving veiliger en duurzamer maken. Automatische schuifdeuren en innovatieve oplossingen dragen bij aan een veilige werkomgeving en leiden tot aanzienlijke besparingen op energiekosten.

Automatische schuifdeuren
Veilige en duurzame oplossing voor de industrie
Opties en mogelijkheden

Voor iedere werkomgeving de beste oplossing

Entrance Deuren biedt oplossingen die zorgen voor een veilige en productieve werkomgeving, waarbij voldaan wordt aan strikte regelgeving. Onze oplossingen zijn snel en zorgen voor een goede doorstroom van personen- en heftruckverkeer, terwijl het risico op aanrijdingen en schade minimaal is. Ze kunnen ook worden gebruikt om compartimenten te scheiden, geluid te verminderen en het klimaat te beheersen.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

Service staat hoog in het vaandel bij Entrance Deuren. Kiest u voor onze dienstverlening, dan profiteert u van onze expertise op het gebied van onderhoud en service. Met een servicecontract bij de aanschaf van uw oplossing, wordt uw entree jaarlijks gecontroleerd, onderhouden en opnieuw gekeurd volgens de EN 16005 norm. Eventuele storingen worden vrijwel altijd binnen één dag op locatie opgelost. Met een servicecontract kunt u ook tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van onze storingsdienst.

Onderhoud
Levensduur verlengend Service en onderhoud
Branche zware industrie
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Schuifdeuren

Bij Entrance Deuren staat zowel service als kwaliteit hoog in het vaandel en onze automatische schuifdeuren worden met de grootste zorg opgebouwd en geïnstalleerd. Het team van experts staat voor u klaar om u te helpen.

Schuifdeuren

Deurautomaten

Steeds meer panden worden voorzien van deurautomaten en deze deuren zijn enorm gebruiksvriendelijk. De deur opent namelijk automatisch wanneer een bezoeker uw pand wil betreden. Uiteraard sluit de deur ook automatisch.

Deurautomaten
Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan