Onze entree, uw visitekaartje

Duurzame & gebruiksvriendelijke elektrische schuifdeuren voor hotels

Elektrische schuifdeuren bieden uw hotel een luxueuze en gastvrije entree, terwijl ze tegelijkertijd duurzaam zijn en kosten besparen op energie. Met de controle over de openingstijd dragen ze bij aan een optimaal klimaatbeheer. Bovendien kunnen ze worden gebruikt om specifieke secties en afdelingen af te sluiten, waardoor geluidsoverlast wordt verminderd en de warmte binnen blijft.

Automatische schuifdeuren
Duurzame en gebruiksvriendelijke elektrische schuifdeuren voor het hotel
Eindeloos veel mogelijkheden

Contactloze en veilige automatische schuifdeuren

Entrance Deuren biedt automatische schuifdeuren die niet alleen een luxueuze uitstraling en gebruiksvriendelijkheid bieden, maar ook bijdragen aan hygiëne door het vermijden van deurklinken. Deze deuren verhogen de veiligheid en kunnen geluidsoverlast verminderen. Met inpandige elektrische schuifdeuren kunt u voldoen aan veiligheidsvoorschriften en bezoekers beschermen tegen geluidsoverlast. Combineer deze met onze hoogwaardige deurautomaten voor een complete oplossing.

Vraag offerte aan
Wij helpen u graag

Service & onderhoud

Bij Entrance Deuren streven we naar uitstekende service voor onze klanten. Met onze service en onderhoudsdiensten kunt u rekenen op onze expertise, inclusief het verplichte jaarlijkse onderhoud en de keuring volgens de EN 16005 norm. Eventuele storingen lossen we bijna altijd binnen een dag ter plaatse op. Met een servicecontract kunt u ook profiteren van een gereduceerd tarief voor onze storingsdienst.

Onderhoud
service en onderhoud levensduurverlengend
Branche hotel
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Schuifdeuren

Bij Entrance Deuren staat zowel service als kwaliteit hoog in het vaandel en onze automatische schuifdeuren worden met de grootste zorg opgebouwd en geïnstalleerd. Het team van experts staat voor u klaar om u te helpen.

Schuifdeuren

Deurautomaten

Steeds meer panden worden voorzien van deurautomaten en deze deuren zijn enorm gebruiksvriendelijk. De deur opent namelijk automatisch wanneer een bezoeker uw pand wil betreden. Uiteraard sluit de deur ook automatisch.

Deurautomaten
Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan