Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Hotels

×
Duurzame en gebruiksvriendelijke elektrische schuifdeuren voor het hotel

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Duurzame en gebruiksvriendelijke elektrische schuifdeuren voor het hotel

Een luxueuze en gebruiksvriendelijke entree zorgt ervoor dat uw gasten zich welkom voelen in het hotel. Wanneer uw gasten met koffers en rugtassen uw hotel benaderen, zullen de elektrische schuifdeuren openen. Naast dat elektrische schuifdeuren een gebruiksvriendelijke oplossing zijn, is het ook een duurzame oplossing waarmee u kunt besparen op de energierekening. Elektrische schuifdeuren staan nooit langer open dan nodig is en zo heeft u meer controle over het klimaat in uw hotel. Ook kunt u secties en afdelingen voorzien van inpandige automatische schuifdeuren die compartimenten afsluiten en beschermen tegen bijvoorbeeld geluidsoverlast of een koude luchtstroom.

Vraag offerte aan

Contactloze en veilige automatische schuifdeuren

EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN

Contactloze en veilige automatische schuifdeuren

Een luxueuze uitstraling, gebruiksvriendelijkheid en de energiebesparing zijn slechts enkele voordelen van de automatische schuifdeuren die Entrance aanbiedt. Ook op het gebied van hygiëne kunt u een flinke stap voorwaarts maken, omdat zowel uw gasten als personeelsleden geen deurklinken meer hoeven vast te pakken. Daarnaast kunnen de automatische schuifdeuren voor extra veiligheid zorgen en ze kunnen geluid weren. Bij de keuze voor inpandige elektrische schuifdeuren kunt u zowel aan de wetgeving met betrekking tot veiligheid voldoen alsmede uw bezoekers beschermen tegen geluidsoverlast. U kunt ook kiezen voor een gecombineerde oplossing waarbij u enkele deuren binnen het hotel voorziet van onze kwaliteit hoogwaardige deurautomaten.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud Hotels

VERTROUW OP ONZE EXPERTISE

Service & onderhoud

Bij Entrance staat serviceverlening naar onze klanten hoog in het vaandel en wanneer u van onze dienstverlening gebruik maakt kunt u profiteren van onze expertise op het gebied van service en onderhoud. Voor het volgens de EN 16005 norm verplichte jaarlijkse onderhoud en de jaarlijkse keuring van uw oplossing kunt u bij Entrance een servicecontract afsluiten. Daarnaast kunnen wij eventuele storingen vrijwel altijd binnen een dag bij u op locatie oplossen. Wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook tegen een gereduceerd tarief van onze storingsdienst gebruik maken.

Vraag offerte aan

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Fides logo
H2R
Landal logo
McDonalds Logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo