Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Kantoor

×
Duurzame oplossing voor uw kantoorpand

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Duurzame oplossing voor uw kantoorpand

Kwalitatief hoogwaardige en automatische schuifdeuren kunnen de uitstraling van uw kantoorpand positief beïnvloeden. Automatisch schuifdeuren hebben een luxueuze uitstraling en zijn daarnaast hygiënisch en gebruiksvriendelijk. Uw personeel en bezoekers kunnen het pand probleemloos betreden zonder dat ze een deurklink hoeven vast te pakken terwijl elektrische schuifdeuren ook legio mogelijkheden en voordelen met zich meebrengen. Entrance is met meer dan 30 jaar ervaring dé specialist op het gebied van toegangstechniek en wij kunnen u helpen bij het moderniseren, automatiseren en het onderhouden van uw entree.

Vraag offerte aan

Voor ieder pand de geschikte oplossing

OPTIES EN MOGELIJKHEDEN

Voor ieder pand de geschikte oplossing

De oplossingen die Entrance kan aanbieden zijn voor vrijwel ieder kantoorpand geschikt. Of u nu op zoek bent naar een oplossing om zowel uw entree te moderniseren als om het uw bezoekers gemakkelijker te maken om uw pand te betreden. Daarnaast heeft u enorm veel opties. Niet alleen met betrekking tot de automatische schuifdeuren zelf, maar ook uit verschillende opties waarmee u een deur kunt openen of sluiten. Zo kunt u niet alleen de veiligheid van uw pand borgen, maar ook het klimaat beter beheersen. Het is bewezen dat elektrische schuifdeuren een duurzame en energiezuinige oplossing zijn, omdat deze deuren alleen op de juiste momenten en voor een niet al te lange periode open gaan.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud Kantoor

U KUNT OP ONS REKENEN

Service & onderhoud

Bij Entrance staat serviceverlening naar onze klanten hoog in het vaandel en wanneer u van onze dienstverlening gebruik maakt kunt u profiteren van onze deskundigheid op het gebied van onderhoud en service. Dat jaarlijks uitgevoerd moet worden volgens de EN 16005 norm. Dat houdt in dat u bij het afsluiten van een servicecontract kunt genieten van een jaarlijkse controle en onderhoud aan uw oplossing en dat uw entree ook opnieuw wordt gekeurd. Storingen kunnen wij vrijwel altijd binnen een dag op locatie oplossen en wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook tegen een gereduceerd tarief van onze storingsdienst gebruik maken.

Vraag offerte aan

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Fides logo
H2R
Landal logo
McDonalds Logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo