Onze entree, uw visitekaartje

Telescopische schuifdeuren

Heeft u maar beperkte ruimte, maar bent u wel op zoek naar een schuifdeur? Dan zijn telescopische schuifdeuren een goede oplossing. Deze ruimtebesparende deuren zijn in vrijwel elke krappe gang te plaatsen.

Ruimtebesparende telescopische schuifdeuren
Telescopische schuifdeuren
Entrance Deuren groep

Telescopische schuifdeuren

Onze telescopische schuifdeuren bieden een goede oplossing voor ingangen met een beperkte ruimte. Ondanks de beperkte ruimte wordt er een zo groot mogelijke vrije doorgang gerealiseerd. De telescopische schuifdeur is te verkrijgen in tweevleugelige of viervleugelige uitvoering. Deze deuren zijn allemaal voorzien van de medium- of de heavy-aandrijving, uitgevoerd met twee 3-fase motoren voor de maximale veiligheid. De deuren zijn daarnaast uitvoerbaar met de I-20 en I-30 profielserie.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

Bij zowel bestaande als nieuwe deuren bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten, wat inhoudt dat we contractueel afspreken dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en gekeurd wordt. Met dit jaarlijkse onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deuren. Ook komen onze specialisten tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft.

Onderhoud
Telescopische schuifdeuren Entrance Deuren
Telescopische schuifdeuren
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Storingsdienst

U kunt op Entrance Deuren vertrouwen wanneer onderhoud nodig is en gebruik maken van onze storingsdienst. Onze monteur kan doorgaans dag nog een storing bij u op locatie verhelpen.

Storingsdienst

Branches

Wij geven niet alleen gericht advies over de oplossing die u wenst, maar wij maken en leveren ook kwalitatief hoogwaardige oplossingen met betrekking tot uw entree, bedrijfs-, kantoor- of winkelpand.

Branches
Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Mocht er onverhoopt een storing optreden bij uw telescopische schuifdeuren, dan kunt u gebruikmaken van onze storingsdienst. Onze technici streven ernaar om binnen één dag bij u te zijn om eventuele storingen op te lossen. Als u een servicecontract bij ons heeft, kunt u zelfs profiteren van een gereduceerd tarief voor onze storingsdienst.

Storingsdienst
Storingsdienst binnen 24uur opgelost
Entrance Deuren telescopische schuifdeuren
Verschillende mogelijkheden

Telescopische schuifdeuren

Als het gaat over telescopische schuifdeuren zijn er verschillende opties. Het is onder andere mogelijk om een keuze te maken voor bijvoorbeeld profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Deuren  denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard handhaven wij de EN 16005 norm.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Een telescopische schuifdeur wordt toegepast wanneer er een beperkte inbouwruimte is voor een schuifdeur. Door het toepassen van een telescopische schuifdeur wordt er ongeveer 2/3 van de totale breedte de openingsbreedte.

Ja een telescopische schuifdeur is inbraakwerend. Door het toepassen van een onderrails in de vloer is het onmogelijk om de deur naar binnen of buiten te drukken. Uiteraard wordt de deur voorzien van de nodige sloten.

Door het speciale mechanisme is een telescopische deur iets prijziger dan een normale schuifdeur. Maar het voordeel daarvan is dat bij een beperkte ruimte alsnog wel een automatische schuifdeur toegepast kan worden.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.
*Uitgezonderd magnetische deuren

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan