Telescopische schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Telescopische schuifdeuren

Heeft u maar beperkte ruimte, maar bent u wel op zoek naar een schuifdeur? Dan zijn telescopische schuifdeuren een goede oplossing. Deze ruimtebesparende deuren zijn in vrijwel elke krappe gang te plaatsen.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen telescopische schuifdeuren

Wanneer moet er een telescopische schuifdeur toegepast worden?

Een telescopische schuifdeur wordt toegepast wanneer er een beperkte inbouwruimte is voor een schuifdeur. Door het toepassen van een telescopische schuifdeur wordt er ongeveer 2/3 van de totale breedte de openingsbreedte.

Is een telescopische schuifdeur wel inbraakwerend?

Ja een telescopische schuifdeur is inbraakwerend. Door het toepassen van een onderrails in de vloer is het onmogelijk om de deur naar binnen of buiten te drukken. Uiteraard wordt de deur voorzien van de nodige sloten.

Is een telescopische schuifdeur duurder dan een normale schuifdeur?

Door het speciale mechanisme is een telescopische deur iets prijziger dan een normale schuifdeur. Maar het voordeel daarvan is dat bij een beperkte ruimte alsnog wel een automatische schuifdeur toegepast kan worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze telescopische schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Entrance telescopische schuifdeuren

Entrance Groep

Telescopische schuifdeuren

Onze telescopische schuifdeuren bieden een goede oplossing voor ingangen met een beperkte ruimte. Ondanks de beperkte ruimte wordt er een zo groot mogelijke vrije doorgang gerealiseerd. De telescopische schuifdeur is te verkrijgen in tweevleugelige of viervleugelige uitvoering. Deze deuren zijn allemaal voorzien van de medium- of de heavy-aandrijving, uitgevoerd met twee 3-fase motoren voor de maximale veiligheid. De deuren zijn daarnaast uitvoerbaar met de I-20 en I-30 profielserie.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Bij zowel bestaande als nieuwe deuren bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten, wat inhoudt dat we contractueel afspreken dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en gekeurd wordt. Met dit jaarlijkse onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deuren. Ook komen onze specialisten tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Op het moment dat dit gebeurt zorgen we er voor dat er zo snel mogelijk een monteur bij u langs komt. Dit lukt vrijwel altijd dezelfde dag nog.

Onderhoud

Storingsdienst Telescopische schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Het is heel onhandig als uw telescopische schuifdeur een storing heeft. Zo’n storing aan uw schuifdeuren ontstaat vaak op een ongunstig moment, bijvoorbeeld net wanneer u uw winkel wil afsluiten of juist wil openen. Klanten kunnen door de storing dan niet naar binnen. Gelukkig lossen wij de storing graag voor u op. Indien u een storing wil melden, neem dan contact met ons op.

Storingsdienst

Telescopische schuifdeuren Entrance Deuren

Entrance Groep

Telescopische schuifdeuren

Als het gaat over telescopische schuifdeuren zijn er verschillende opties. Het is onder andere mogelijk om een keuze te maken voor bijvoorbeeld profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard handhaven wij de EN 16005 norm.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer