Schuifdeuren tochtportaal

Onze entree, uw visitekaartje

Tochtportaal

Voor een betere isolatie en meer veiligheid in uw gebouw kunt u kiezen voor een tochtportaal. Dit zijn twee schuifdeuren tegenover elkaar die ervoor zorgen dat het klimaat in het gebouw hetzelfde blijft, maar klanten toch naar binnen kunnen komen.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen tochtportaal

Waar is een tochtportaal goed voor?

Een tochtportaal kan goed toegepast worden bij bedrijven en winkels. Bij het creeren van een tochtportaal word de kou beter buiten gelaten, maar kunnen ongewenste personen ook minder makkelijk naar binnen treden.

Werkt een tochtportaal met twee schuifdeuren wel goed?

Een tochtportaal kan als sluisfunctie ingesteld worden. Dit houdt in dat de ene deur eerst dicht moet zijn voordat de andere deur kan openen. Als de ruimte in het portaal niet al te groot is, dan moet men hier even wachten. Als dit als vervelend wordt ervaren dan kan de sluisfunctie eenvoudig worden uitgezet., Hierdoor kan men gewoon lekker naar binnen lopen terwijl de kou en tocht nog wel maximaal wordt tegengehouden.

Hoe duur is een tochtportaal?

Bij een tochtportaal worden twee automatische schuifdeuren toegepast. Dit maakt het portaal natuurlijk iet prijziger dan een normale schuifdeur. Maar gezien de huidige energieprijzen is het zeker wel rendabel. Een automatsichedeur zorgt er al voor dat kou beter wordt tegen gegaan en een portaal al helemaal.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze tochtportaal bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Tochtportaal schuifdeur

Entrance Groep

Tochtportaal

Het is mogelijk het tochtportaal uit te voeren met brandwerende schuifdeuren. Op die manier zorgt u ervoor dat het gebouw nóg veiliger wordt, en daarnaast een stuk duurzamer is doordat er minder energie verloren gaat. Dit systeem wordt vaak toegepast bij wat grotere gebouwen die een ruime entree hebben. Met het creëren van een tochtsluis wordt ook het warmteverlies geminimaliseerd. Bij de meeste grotere gebouwen is een tochtportaal te realiseren, wat het gebouw nét even een extra dimensie geeft.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Wij bieden bij zowel bestaande als nieuwe deuren de mogelijkheid aan om een servicecontract met ons af te sluiten. Dit houdt in dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en door ons gekeurd wordt, en met dit jaarlijkse onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deur. Ook komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Wanneer dit gebeurt zorgen we er vrijwel altijd voor dat iemand op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Service & onderhoud

Storingsdienst Tochtportaal

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Een storing aan de deuren in het tochtportaal is erg onhandig. Vaak ontstaat de storing van uw schuifdeur op een ongunstig moment. Bijvoorbeeld net wanneer u uw winkel wilt afsluiten of juist wilt openen, maar door de storing kunnen de klanten niet naar binnen. Deze storing lossen wij graag voor u op. Indien u een storing wilt melden, neem dan gerust contact met ons op.

Storingsdienst

Tochtportaal schuifdeuren

Entrance Groep

Tochtportaal schuifdeur

Er zijn veel opties als het gaat om tochtportalen. Zo kunt u onder meer denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten? Wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer