Onze entree, uw visitekaartje

Tochtportaal

Voor een betere isolatie en meer veiligheid in uw gebouw kunt u kiezen voor een tochtportaal. Dit zijn twee schuifdeuren tegenover elkaar die ervoor zorgen dat het klimaat in het gebouw hetzelfde blijft, maar klanten toch naar binnen kunnen komen.

Tochtportaal schuifdeuren entrance
Tochtportaal
Entrance Deuren groep

Tochtportaal

Het is mogelijk het tochtportaal uit te voeren met brandwerende schuifdeuren. Op deze manier zorgt u ervoor dat het gebouw nóg veiliger wordt, en daarnaast een stuk duurzamer is doordat er minder energie verloren gaat. Dit systeem wordt vaak toegepast bij wat grotere gebouwen die een ruime entree hebben. Met het creëren van een tochtsluis wordt ook het warmteverlies geminimaliseerd. Bij de meeste grotere gebouwen is een tochtportaal te realiseren, wat het gebouw nét even een extra dimensie geeft.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

Wij bieden bij zowel bestaande als nieuwe deuren de mogelijkheid aan om een servicecontract met ons af te sluiten. Dit houdt in dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijgt en door ons gekeurd wordt. Met dit jaarlijkse onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deur. Ook komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft.

Onderhoud
service en onderhoud levensduurverlengend
Tochtportaal
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Onderhoud

U kunt op Entrance Deuren vertrouwen wanneer onderhoud nodig is en gebruik maken van onze storingsdienst. Onze monteur kan doorgaans dag nog een storing bij u op locatie verhelpen.

Onderhoud

Branches

Wij geven niet alleen gericht advies over de oplossing die u wenst, maar wij maken en leveren ook kwalitatief hoogwaardige oplossingen met betrekking tot uw entree, bedrijfs-, kantoor- of winkelpand.

Branches
Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Het is zeldzaam dat er problemen optreden met tochtportalen. Mocht er echter toch een storing zijn, dan staan onze monteurs klaar om binnen één dag ter plaatse te zijn en eventuele problemen op te lossen. Klanten met een servicecontract kunnen zelfs gebruikmaken van onze storingsdienst tegen een gereduceerd tarief. Hiermee verzekert u zich ervan dat uw tochtportaal te allen tijde correct werkt.

Storingsdienst
binnen 24uur opgelost Storingsdienst
Tochtportaal 2
Diverse mogelijkheden

Tochtportaal

Er zijn veel opties als het gaat om tochtportalen. Zo kunt u onder meer denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Deuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Een tochtportaal kan goed toegepast worden bij bedrijven en winkels. Bij het creeren van een tochtportaal word de kou beter buiten gelaten, maar kunnen ongewenste personen ook minder makkelijk naar binnen treden.

Een tochtportaal kan als sluisfunctie ingesteld worden. Dit houdt in dat de ene deur eerst dicht moet zijn voordat de andere deur kan openen. Als de ruimte in het portaal niet al te groot is, dan moet men hier even wachten. Als dit als vervelend wordt ervaren dan kan de sluisfunctie eenvoudig worden uitgezet., Hierdoor kan men gewoon lekker naar binnen lopen terwijl de kou en tocht nog wel maximaal wordt tegengehouden.

Bij een tochtportaal worden twee automatische schuifdeuren toegepast. Dit maakt het portaal natuurlijk iet prijziger dan een normale schuifdeur. Maar gezien de huidige energieprijzen is het zeker wel rendabel. Een automatsichedeur zorgt er al voor dat kou beter wordt tegen gegaan en een portaal al helemaal.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.
*Uitgezonderd magnetische deuren

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan