Schuifdeuren tochtportaal

Onze entree, uw visitekaartje

Tochtportaal

Voor een betere isolatie en meer veiligheid in uw gebouw kunt u kiezen voor een tochtportaal. Dit zijn twee schuifdeuren tegenover elkaar die ervoor zorgen dat het klimaat in het gebouw hetzelfde blijft, maar klanten toch naar binnen kunnen komen.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen tochtportaal

Maken jullie je eigen producten of kopen jullie deze in?

Alle tochtportalen worden op maat gemaakt naar wens van de klant in onze werkplaats in Barneveld.

Hoelang duurt het installeren van een tochtportaal?

Het monteren van een tochtportaal duurt een volle dag tot twee dagen. Het hangt ervan af hoe groot het project is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze tochtportaal bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Tochtportaal schuifdeur

Entrance Groep

Tochtportaal

Het is mogelijk het tochtportaal uit te voeren met brandwerende schuifdeuren. Op die manier zorgt u ervoor dat het gebouw nóg veiliger wordt, en daarnaast een stuk duurzamer is doordat er minder energie verloren gaat. Dit systeem wordt vaak toegepast bij wat grotere gebouwen die een ruime entree hebben. Met het creëren van een tochtsluis gecreëerd wordt ook het warmteverlies geminimaliseerd. Bij de meeste grotere gebouwen is een tochtportaal te realiseren, wat het gebouw nét even een extra dimensie geeft.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Wij bieden bij zowel bestaande als nieuwe deuren de mogelijkheid aan om een servicecontract met ons af te sluiten. Dit houdt in dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en door ons gekeurd wordt, en met dit jaarlijkse onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deur. Ook komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Wanneer dit gebeurt zorgen we ervoor dat iemand op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Service & onderhoud

Storingsdienst tochtportaal

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Een storing aan de deuren in het tochtportaal is erg onhandig. Vaak ontstaat de storing van uw schuifdeur op een ongunstig moment. Bijvoorbeeld net wanneer u uw winkel wilt afsluiten of juist wilt openen, maar door de storing de klanten niet naar binnen kunnen. Deze storing lossen wij graag voor u op. Indien u een storing wil melden, neem dan gerust contact met ons op.

Storingsdienst

Tochtportaal schuifdeuren

Entrance Groep

Tochtportaal schuifdeur

Er zijn veel opties als het gaat om tochtportalen. Zo kunt u onder meer denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan