Onze entree, uw visitekaartje

Hermetische schuifdeuren

Hermetische deuren bieden optimale hygiëne, geluidsisolatie en veiligheid voor ruimten waar dit van groot belang is. Onze hermetische schuifdeuren zijn ook in een radiologische uitvoering verkrijgbaar.

Entrance Hermetische schuifdeuren
Hermetische deuren verkrijgbaar voor radiologische ruimtes
Hermetische deuren

Verkrijgbaar voor radiologische ruimtes

De Manusa hermetische deuren zijn luchtdicht, stofdicht, waterdicht, geluidsisolerend en erg duurzaam. Hermetische deuren worden gebruikt in instellingen waar strikte controle van omgevingsfactoren en hygiëne cruciaal is voor veiligheid, kwaliteit en gezondheid. Om deze reden worden hermetische deuren vaak in ziekenhuizen, gezondheidsinstellingen, laboratoria, de voedingsindustrie & cleanrooms gebruikt.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

Wij bieden u de mogelijkheid om zowel voor bestaande als nieuwe deuren bieden een servicecontract bij ons af te sluiten. Hiermee krijgt uw deur éénmaal per jaar onderhoud en wordt deze gekeurd. Het jaarlijks onderhouden van de deur verlengt de levensduur aanzienlijk. Daarnaast komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft.

Onderhoud
Levensduur verlengend Service en onderhoud
Neem een servicecontract bij een schuifdeur
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Onderhoud

U kunt op Entrance Deuren vertrouwen wanneer onderhoud nodig is en gebruik maken van onze storingsdienst. Onze monteur kan doorgaans dag nog een storing bij u op locatie verhelpen.

Onderhoud

Branches

Wij geven niet alleen gericht advies over de oplossing die u wenst, maar wij maken en leveren ook kwalitatief hoogwaardige oplossingen met betrekking tot uw entree, bedrijfs-, kantoor- of winkelpand.

Branches
Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Gelukkig komen ze niet vaak voor maar mocht er onverhoopt een storing aan uw hermetische/radiologische deuren plaats vinden dan kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Onze technici streven ernaar om binnen één dag bij u te zijn om eventuele storingen op te lossen. Als u een servicecontract bij ons heeft, kunt u zelfs profiteren van een gereduceerd tarief voor onze storingsdienst.

Storingsdienst
Storingsdienst binnen 24uur opgelost
Entrance Deuren hermetische radiologische schuifdeuren
Diverse mogelijkheden

Hermetische schuifdeuren

Voor dit soort specialistische schuifdeuren zijn er verschillende mogelijkheden wanneer het om de uitvoering gaat. Denk aan profielserie, glas, bediening, grootte, kleur en meer. Entrance Deuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Wij hanteren hierbij de EN 16005 norm. Wilt u graag meer informatie?

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Een hermetische schuifdeur is een schuifdeur die rondom luchtdicht is in gesloten stand. Hierdoor zijn deze deuren luchtdicht, stofdicht, waterdicht, geluidsisolerend en erg duurzaam. Er komt totaal geen lucht meer door de deur waardoor er gewerkt kan worden met over- en onderdruk.

Hermetische/radiologische schuifdeuren worden meestal toegepast in ziekenhuizen en cleanrooms.

Het gebruik van een hermetische/radiologische schuifdeur is hetzelfde als een normale schuifdeur. Enkel de schuifdeur zelf werkt iets anders. Deze zakt namelijk op het eind volledig in rubbers. Hierdoor is de schuifdeur rondom luchtdicht.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.

*Uitgezonderd magnetische deuren

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan