Volglas schuifdeur

Onze entree, uw visitekaartje

Volglas schuifdeuren

Bij het kiezen van de ideale deur voor uw gebouw is glas een goede optie. De volglas schuifdeuren van Entrance geven de ingang een chique, luxueuze look en zijn daarnaast van hoge kwaliteit. Een goede finishing touch voor de entree.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen volglas schuifdeuren

Waarom zou ik voor een volglas deur kiezen?

Een volglas schuifdeur wordt vaak binnen toegepast. Doordat deze deur geen verticale prifielen heeft staat dit vaak wat sjieker dan een normale schuifdeur. Ook wordt de maximale lichtinval gewaarborgd. Een volglas schuifdeur kan vrijwel overal toegepast worden.

Is een volglas deur voor buiten en binnen?

Omdat de volglas schuifdeur geen verticale profielen heeft kunnen we ook geen extra sloten gemonteerd worden in het profiel. De deur is daarom iets minder inbraakwerend dan een normale schuifdeur. Daardoor is de deur meer geschikt voor binnen. Toch de volglas schuifdeur als buitendeur gebruiken? Geen probleem. Dan monteren we er gewoon een inbraakwerende rolluik voor.

Is een volglas deur wel veilig?

Een volglas schuifdeur is zeker veilig in gebruik. Ook deze deur voldoet gewoon aan de EN16005 norm waar elke automatische deur aan moet voldoen. Qua inbraakwerendheid is deze deur beter te combineren met een inbraakwerende rolluik.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze volglas schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Volglas schuifdeur

Entrance Groep

Volglas schuifdeuren

Een volglas schuifdeur creëert een fraaie, elegante ingangen zonder in te hoeven leveren op het gemak van een schuifdeur. Doordat de deur natuurlijk volledig van glas is, komt er veel licht het gebouw binnen. Zeker bij gebouwen die onder moderne architectuur gebouwd zijn kunnen glazen deuren het plaatje helemaal afmaken. Maar ook in showrooms, luxe winkels of kantoorpanden kan er gekozen worden voor een volglas schuifdeur. De deuren bieden een goede isolatie en sluiten naadloos aan.

Vraag offerte aan

Onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Of u nu al een schuifdeur heeft of een nieuwe wil aanschaffen, wij bieden u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. Dan krijgt uw deur éénmaal per jaar onderhoud en wordt deze gekeurd. Door het jaarlijks onderhouden van de deur wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Ook komt ons specialistische personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Indien dit gebeurt zorgen we er vrijwel altijd voor dat iemand op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Onderhoud

Storingsdienst Volglas schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Stalen deuren hebben eigenlijk nauwelijks storingen, maar als het toch voorkomt is dit erg vervelend. Vaak doet een storing zich voor op een ongunstig moment, bijvoorbeeld als u uw pand wil afsluiten of juist net wilde openen. Klanten kunnen door deze storing dan niet naar binnen. Onze specialisten helpen u graag met het oplossen van deze storing. Neem gerust contact met ons op om een storing te melden.

Storingsdienst

Entrance volglas schuifdeuren

Entrance Groep

Volglas schuifdeuren

Volglazen deuren zijn er in allerlei soorten en maten, en er zijn verschillende mogelijkheden als het bijvoorbeeld gaat om profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Vanzelfsprekend wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten? Wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer