Schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Kwalitatief hoogwaardige automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren zijn niet meer weg te denken. In steeds meer bedrijfs-, kantoor- en winkelpanden worden automatische schuifdeuren geïnstalleerd en dat is niet zonder reden. Met automatische schuifdeuren zorgt u namelijk voor een luxueuze uitstraling van uw pand en het is voor uw bezoekers een gebruiksvriendelijke en vooral uitnodigende oplossing om het pand te betreden. Daarnaast zijn deze deuren ook een stuk hygiënischer, omdat uw bezoekers geen deurklinken meer hoeven beet te pakken. Een andere belangrijke reden om voor deze techniek te kiezen heeft te maken met het bewaken van het klimaat in uw pand. Met zowel uit- als inpandige elektrische schuifdeuren kunt u een luchtsluis creëren en de aangename temperatuur in uw pand behouden.

Offerte aanvragen
×
Service en onderhoud

U KUNT OP ONS REKENEN

Service & onderhoud

U kunt de levensduur van uw automatische schuifdeuren verlengen door bij Entrance een servicecontract af te sluiten. Bij het afsluiten van een servicecontract kunt u eenmaal per jaar profiteren van onderhoud aan uw oplossing en uw elektrische schuifdeuren worden ook opnieuw gekeurd. Dat ook verplicht is volgens de EN 16005 norm.

Onderhoud

Storingsdienst Automatische schuifdeuren

UW STORING WORDT VAKKUNDIG OPGELOST

Storingsdienst

Een storing in uw elektrische schuifdeuren is enorm vervelend en het kan zelfs effect hebben op uw business. Zeker wanneer uw bezoekers uw pand niet kunnen betreden door defecte automatische schuifdeuren. Een monteur van Entrance kan vrijwel altijd binnen een dag bij u op locatie de storing verhelpen. Wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u zelfs tegen een gereduceerd tarief van onze storingsdienst gebruikmaken.

Storingsdienst

Gecertificeerde oplossingen automatische schuifdeuren

Gecertificeerde oplossingen

Automatische schuifdeuren

Bij Entrance staat zowel service als kwaliteit hoog in het vaandel en onze automatische schuifdeuren worden met de grootste zorg opgebouwd en geïnstalleerd. Het team van experts staat voor u klaar om u te helpen om tot de beste keuze te komen. U heeft volop keuze uit verschillende systemen, glasprofielen en de wijze waarop een deur kan worden afgesloten. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen aan de elektrische schuifdeuren in kaart te brengen en om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard zullen wij u een passend voorstel doen toekomen over het leveren, het installeren en onderhouden van uw oplossing.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer