Onze entree, uw visitekaartje

Gebogen schuifdeuren

Een luxueuze, chique ingang realiseren doet u met gebogen schuifdeuren. Dat is dé ideale binnenkomer voor uw (kantoor)pand. De eerste indruk is namelijk erg belangrijk, en met fraaie deuren staat u 1-0 voor.

Gebogen schuifdeur
Gebogen schuifdeuren
Entrance Deuren groep

Gebogen schuifdeuren

Gebogen schuifdeuren creëren uitzonderlijke en elegante ingangen zonder afstand te hoeven doen van een schuifdeur. Een gebogen deur bestaat uit een enkele, tweedelige of zelfs driedelige automaat. De gebogen schuifdeuren zijn zowel enkelvleugelig als dubbelvleugelig leverbaar, en kunnen uitgevoerd worden in verschillende stralen en buigingsgraden. Ze zijn ideaal voor intense, snelle en veilige bewegingen, aanpasbaar aan elk type architectuur en bieden een goede isolatie. De gebogen deur is uitvoerbaar met glazen panelen of aluminium frame panelen.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

Heeft u een bestaande of nieuwe deur? Dan bieden wij de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. Hiermee krijgt uw deur eenmaal per jaar onderhoud en wordt deze gekeurd. Met het jaarlijks onderhouden van de deur wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Daarnaast komt ons specialistische personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs wanneer u een storing heeft.

Onderhoud
Levensduur verlengend Service en onderhoud
Neem een servicecontract bij een gebogen schuifdeur
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Storingsdienst

U kunt op Entrance Deuren vertrouwen wanneer onderhoud nodig is en gebruik maken van onze storingsdienst. Onze monteur kan doorgaans dag nog een storing bij u op locatie verhelpen.

Storingsdienst

Branches

Wij geven niet alleen gericht advies over de oplossing die u wenst, maar wij maken en leveren ook kwalitatief hoogwaardige oplossingen met betrekking tot uw entree, bedrijfs-, kantoor- of winkelpand.

Branches
Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Gebogen schuifdeuren hebben zelden een storing. Als er onverhoopt toch een storing optreedt bij uw gebogen schuifdeuren, kunt u gebruikmaken van onze storingsdienst. Onze monteurs streven ernaar om binnen één dag ter plaatse te zijn om eventuele problemen op te lossen. Met een servicecontract bij ons kunt u zelfs tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van onze storingsdienst.

Storingsdienst
Storingsdienst binnen 24uur opgelost
gebogen schuifdeur opties
Diverse mogelijkheden

Gebogen schuifdeuren

Gebogen deuren zijn er in allerlei soorten en maten. Vandaar dat er verschillende mogelijkheden zijn als het bijvoorbeeld gaat om profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Deuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Vanzelfsprekend wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Een gebogen schuifdeur werkt exact hetzelfde als een normale schuifdeur. Men ondervind geen veranderingen in het gebruik van de schuifdeur. Een gebogen schuifdeur past soms net wat netter in de gevel van een gebouw.

Ja dat kan zeker. Er kan een buitendeur en een binnendeur toegepast worden waarbij er een rond portaal ontstaat.

De gebogen schuifdeur kan voorzien worden van de nodige sloten waardoor ook deze deur gewoon Inbraakwerend en veilig is.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.
*Uitgezonderd magnetische deuren

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan