Gebogen schuifdeur

Onze entree, uw visitekaartje

Gebogen schuifdeuren

Een luxueuze, chique ingang realiseren doet u met gebogen schuifdeuren. Dat is dé ideale binnenkomer voor uw (kantoor)pand. De eerste indruk is namelijk erg belangrijk, en met fraaie deuren staat u 1-0 voor.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen gebogen schuifdeuren

Hoe werkt een gebogen schuifdeur?

Een gebogen schuifdeur werkt exact hetzelfde als een normale schuifdeur. Men ondervind geen veranderingen in het gebruik van de schuifdeur. Een gebogen schuifdeur past soms net wat netter in de gevel van een gebouw.

Kan er een portaal gemaakt worden van gebogen schuifdeuren?

Ja dat kan zeker. Er kan een buitendeur en een binnendeur toegepast worden waarbij er een rond portaal ontstaat.

Is een gebogen schuifdeur wel veilig?

De gebogen schuifdeur kan voorzien worden van de nodige sloten waardoor ook deze deur gewoon Inbraakwerend en veilig is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze gebogen schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Entrance gebogen schuifdeuren

Entrance Groep

Gebogen schuifdeuren

Gebogen schuifdeuren creëren uitzonderlijke en elegante ingangen zonder afstand te hoeven doen van een schuifdeur. Een gebogen deur bestaat uit een enkele, tweedelige of zelfs driedelige automaat. De gebogen schuifdeuren zijn zowel enkelvleugelig als dubbelvleugelig leverbaar, en kunnen uitgevoerd worden in verschillende stralen en buigingsgraden. Ze zijn ideaal voor intense, snelle en veilige bewegingen, zijn aanpasbaar aan elk type architectuur, en bieden een goede isolatie. De gebogen deur is uitvoerbaar met glazen panelen of aluminium frame panelen.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Heeft u een bestaande of nieuwe deur? Dan bieden wij de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. Hiermee krijgt uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en wordt deze gekeurd. Met het jaarlijks onderhouden van de deur wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Daarnaast komt ons specialistische personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Indien dit gebeurt zorgen we er vrijwel altijd voor dat iemand op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Onderhoud

Storingsdienst Gebogen schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Gebogen deuren hebben zelden een storing. Als het toch gebeurt is dit erg vervelend. Meestal doet een storing zich voor op een ongunstig moment, bijvoorbeeld op het moment dat u uw pand wil afsluiten of juist net wilde openen. Klanten kunnen door deze storing dan niet naar binnen. Onze specialisten helpen u graag met het oplossen van deze storing. Neem gerust contact met ons op om een storing te melden.

Storingsdienst

Gebogen schuifdeuren Entrance Deuren

Entrance Groep

Gebogen schuifdeuren

Gebogen deuren zijn er in allerlei soorten en maten. Vandaar dat er verschillende mogelijkheden zijn als het bijvoorbeeld gaat om profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Vanzelfsprekend wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer