Entrance branches

Onze entree, uw visitekaartje

In verschillende branches werkzaam

Entrance is dé specialist op het gebied van toegangstechniek. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het verbeteren en moderniseren van automatische schuifdeuren en elektrische deurautomaten. Wij geven niet alleen gericht advies over de oplossing die u wenst, maar wij maken en leveren ook kwalitatief hoogwaardige oplossingen met betrekking tot uw entree, bedrijfs-, kantoor- of winkelpand. Entrance heeft ook een deskundig team van monteurs die de producten bij u op locatie installeert en u kunt ook van onze storingsdienst gebruik maken wanneer uw oplossing u in de steek heeft gelaten.

Offerte aanvragen
×
Service & onderhoud

SERVICE STAAT HOOG IN HET VAANDEL

Service & onderhoud

U kunt de levensduur van uw automatische schuifdeuren en deurautomaten verlengen wanneer u bij Entrance een servicecontract afsluit. Bij het afnemen van een servicecontract kunt u eens per jaar profiteren van onderhoud aan uw oplossing(en) en uw elektrische schuifdeuren en deurautomaten worden ook opnieuw gekeurd. Dat ook volgens de En 16005 norm verplicht is. Daarnaast kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze storingsdienst wanneer er een storing optreedt. Een monteur komt vrijwel altijd binnen een dag dag bij u langs om de storing te verhelpen.

Vraag offerte aan

Storingsdienst branches

STORINGEN WORDEN DESKUNDIG OPGELOST

Storingsdienst

U kunt op Entrance rekenen wanneer er een vervelende storing optreedt aan uw oplossing. Het kan zelfs van invloed zijn op uw business en snelheid is dan ook meer dan geboden. Zeker wanneer uw bezoekers het pand niet meer of moeizamer kunnen betreden. De monteur van Entrance kan vrijwel altijd binnen een dag de storing oplossen op locatie. Daarnaast profiteert u van een gereduceerd tarief wanneer u bij Entrance een servicecontract heeft afgesloten.

Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan branches

HEBBEN WIJ UW INTERESSE GEWEKT?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw organisatie, bedrijf of instantie? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als gebruiksvriendelijkheid en hygiëne. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen en de mogelijkheden te bespreken en wij kunnen u een voorstel op maat doen toekomen.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer