Onze entree, uw visitekaartje

In verschillende branches werkzaam

Entrance Deuren is dé expert in toegangstechnologie, met meer dan 30 jaar ervaring in het verbeteren van automatische schuifdeuren en deurautomaten. We bieden niet alleen deskundig advies, maar leveren ook hoogwaardige oplossingen voor uw entree, bedrijfs- of winkelpand. Ons ervaren team installeert de producten bij u op locatie en staat klaar met een storingsdienst voor het geval uw systeem uitvalt.

Schuifdeuren
Service en onderhoud
U kunt op ons rekenen

Service & onderhoud

U kunt de levensduur van uw automatische schuifdeuren en deurautomaten verlengen wanneer u bij Entrance Deuren een servicecontract afsluit. Met een servicecontract ontvangt u jaarlijks onderhoud voor uw elektrische schuifdeuren en deurautomaten, inclusief keuringen. Dat ook volgens de En 16005 norm verplicht is. Daarnaast kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze storingsdienst. Een monteur komt vrijwel altijd binnen een dag dag bij u langs om de storing te verhelpen.

Onderhoud
Binnen 24 uur verholpen

Storingsdienst

U kunt op Entrance Deuren rekenen wanneer er onverhoopt een storing optreedt aan uw oplossing. De monteur van Entrance Deuren kan vrijwel altijd binnen een dag de storing oplossen op locatie. Daarnaast profiteert u van een gereduceerd tarief wanneer u bij Entrance Deuren een servicecontract heeft afgesloten.

Storingsdienst
Storingsdienst
Binnen 24 uur opgelost
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Deurautomaten

Steeds meer panden worden voorzien van deurautomaten en deze deuren zijn enorm gebruiksvriendelijk. De deur opent namelijk automatisch wanneer een bezoeker uw pand wilt betreden. Uiteraard sluit de deur automatisch.

Deurautomaten

Neem contact op

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij de meest passende oplossing voor uw situatie.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

We zijn exclusief importeur van het merk Manusa. Hierdoor mogen we enkel de Nederlandse en Duitse markt bedienen. Uiteraard hebben we in elk land partners die de klant verder kan helpen.

We maken de automatische schuifdeuren geheel zelf, alle automatische schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant. De deurautomaten en toebehoren hebben we ruim op voorraad voor een snelle montage.

Wij monteren onze producten zelf. Hierdoor kunnen we garant staan voor service en kwaliteit.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.
*Uitgezonderd magnetische deuren

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan