Automatische schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Automatische schuifdeuren

Uw entree verbeteren zodat uw gebouw toegankelijker is? Dit kan met een automatische schuifdeur. Een automatische schuifdeur heeft een goede uitstraling, biedt een goed binnenklimaat en regelt de verkeerstromen.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen automatische schuifdeuren

Maken jullie je eigen producten of kopen jullie deze in?

Alle automatische schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant in onze werkplaats in Barneveld.

Hoelang duurt het installeren van een automatische schuifdeur?

Het monteren van een automatische schuifdeur duurt een volle dag tot twee dagen. Het hangt ervan af hoe groot het project is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze automatische schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Entrance automatische schuifdeuren

Entrance Groep

Automatische schuifdeuren

Een automatische schuifdeur geeft een uitnodigende indruk van uw gebouw. Deze deuren zijn erg gebruiksvriendelijk wat de stemming van de gebruikers ten goede komt. De automatische schuifdeuren worden veel toegepast bij winkels en openbare gebouwen. De schuifdeuren kunnen in de gevel gemonteerd worden, maar ook inpandig. Zo kan er bijvoorbeeld een tochtsluis gecreëerd worden waardoor het warmteverlies wordt geminimaliseerd. Bij vrijwel elke doorgang is een automatische schuifdeur te installeren.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Bij bestaande of nieuwe deuren bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract met ons af te sluiten. Dit contract houdt in dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en gekeurd wordt. Door dit jaarlijks onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deur. Daarnaast komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Als dit gebeurt, zorgen we ervoor dat iemand op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Onderhoud

Storingsdienst automatische schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Een storing aan uw elektrische schuifdeur is erg vervelend. Vaak ontstaat de storing van uw schuifdeur op een ongunstig moment. Bijvoorbeeld net wanneer u uw winkel wilt afsluiten of juist wilt openen, maar door de storing de klanten niet naar binnen kunnen. Deze storing lossen wij graag voor u op. Indien u een storing wil melden, neem dan gerust contact met ons op.

Storingsdienst

Automatische schuifdeuren - Entrance deuren

Entrance Groep

Automatische schuifdeuren

Er zijn veel opties als het gaat om automatische schuifdeuren. Zo kunt u onder meer denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan