Onze entree, uw visitekaartje

Automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren zijn een uitstekende manier om de toegankelijkheid van uw gebouw te verbeteren. Met een automatische schuifdeur krijgt uw ingang een professionele uitstraling, verbetert u het binnenklimaat en regelt u soepel het verkeer.

Automatische schuifdeuren
Entrance Deuren automatische schuifdeuren
Elektrische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren

Een automatische schuifdeur geeft een uitnodigende indruk van uw gebouw. Deze deuren zijn erg gebruiksvriendelijk wat de stemming van de gebruikers ten goede komt. De automatische schuifdeuren worden veel toegepast bij winkels en openbare gebouwen. De schuifdeuren kunnen in de gevel gemonteerd worden, maar ook inpandig. Zo kan er bijvoorbeeld een tochtsluis gecreëerd worden waardoor het warmteverlies wordt geminimaliseerd. Bij vrijwel elke doorgang is een automatische schuifdeur te installeren.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

Bij bestaande of nieuwe deuren bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract met ons af te sluiten. Dit contract houdt in dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijgt en gekeurd wordt. Door dit jaarlijks onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deur. Daarnaast komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft.

Onderhoud
Levensduur verlengend Service en onderhoud
schuifdeuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit
  • Davy van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Onderhoud

U kunt op Entrance Deuren vertrouwen wanneer onderhoud nodig is en gebruik maken van onze storingsdienst. Onze monteur kan doorgaans dag nog een storing bij u op locatie verhelpen.

Onderhoud

Branches

Wij geven niet alleen gericht advies over de oplossing die u wenst, maar wij maken en leveren ook kwalitatief hoogwaardige oplossingen met betrekking tot uw entree, bedrijfs-, kantoor- of winkelpand.

Branches
Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Bij ons kunt u ook rekenen op een storingsdienst die voor u klaarstaat. Als er zich onverhoopt een probleem voordoet, zijn onze monteurs doorgaans binnen een dag ter plaatse om de storing te verhelpen. Met een servicecontract bij ons profiteert u zelfs van een voordelig tarief voor onze storingsdienst.

Storingsdienst
Meld uw storing
Automatische schuifdeuren opties
Diverse mogelijkheden

Automatische schuifdeuren

Er zijn veel opties als het gaat om automatische schuifdeuren. Zo kunt u onder meer denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Deuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

We zijn exclusief importeur van het merk Manusa. Hierdoor mogen we enkel de Nederlandse en Duitse markt bedienen. Uiteraard hebben we in elk land partners die de klant verder kan helpen.

We maken de automatische schuifdeuren geheel zelf, alle automatische schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant. De deurautomaten en toebehoren hebben we ruim op voorraad voor een snelle montage.

Wij monteren onze producten zelf. Hierdoor kunnen we garant staan voor service en kwaliteit.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.
*Uitgezonderd magnetische deuren

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan