Onderhoud & service

Wij verzorgen het complete plaatje

Uw automatische schuifdeuren en deurautomaten vereisen jaarlijks onderhoud volgens de EN 16005 norm. Bij Entrance Deuren kunt u een servicecontract afsluiten, waarbij onze gecertificeerde monteurs het onderhoud en de keuring voor u verzorgen. Met een servicecontract kunt u ook profiteren van een gereduceerd tarief bij storingen.

Entrance Deuren is dé specialist op het gebied van toegangstechniek
Verschillende soorten deurautomaten
Vertrouw op onze expertise

Onderhoud & keuring

Uw automatische schuifdeuren en deurautomaten hebben jaarlijks onderhoud nodig volgens de EN 16005 norm. Tijdens dit onderhoud worden de oplossingen gecontroleerd en indien nodig aangepast of gerepareerd. Het is tevens vereist dat uw oplossing jaarlijks wordt gekeurd, om te voldoen aan de strikte wet- en regelgeving omtrent veiligheid. Bij Entrance Deuren kunt u een servicecontract afsluiten, waarmee onze gecertificeerde monteurs het onderhoud en de keuring voor u uitvoeren. Met een servicecontract kunt u ook profiteren van een gereduceerd tarief wanneer u onze storingsdienst moet inschakelen.

Vraag offerte aan
Wij staan voor u klaar

Kies voor een servicecontract

Bij Entrance Deuren staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, wat zich vertaalt naar kwaliteit en service. We bieden hoogwaardige automatische schuifdeuren en deurautomaten, met ondersteuning voor installatie en nazorg. Of het nu gaat om onderhoud, storingen of andere uitdagingen, wij staan voor u klaar. Als enige partij in Nederland bieden wij maar liefst 5 jaar garantie* op onze automatische deuren (*Uitgezonderd magnetische deuren).

Vraag offerte aan
Servicecontract
Kies voor een servicecontract
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Deurautomaten

Steeds meer panden worden voorzien van deurautomaten en deze deuren zijn enorm gebruiksvriendelijk. De deur opent namelijk automatisch wanneer een bezoeker uw pand wil betreden. Uiteraard sluit de deur ook automatisch.

Deurautomaten

Neem contact op

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee in een hoogwaardige oplossing voor u.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

We zijn exclusief importeur van het merk Manusa. Hierdoor mogen we enkel de Nederlandse en Duitse markt bedienen. Uiteraard hebben we in elk land partners die de klant verder kan helpen.

We maken de automatische schuifdeuren geheel zelf, alle automatische schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant. De deurautomaten en toebehoren hebben we ruim op voorraad voor een snelle montage.

Wij monteren onze producten zelf. Hierdoor kunnen we garant staan voor service en kwaliteit.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.
*Uitgezonderd magnetische deuren

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan