Onze entree, uw visitekaartje

De veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over onze automatische deuren? Neem hier een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder!

Entrance Deuren Schuifdeuren en deurautomaten

Algemene informatie

We zijn exclusief importeur van het merk Manusa. Hierdoor mogen we enkel de Nederlandse en Duitse markt bedienen. Uiteraard hebben we in elk land partners die de klant verder kan helpen.

We maken de automatische schuifdeuren geheel zelf, alle automatische schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant. De deurautomaten en toebehoren hebben we ruim op voorraad voor een snelle montage.

Wij monteren onze producten zelf. Hierdoor kunnen we garant staan voor service en kwaliteit.

Onze automatische schuifdeuren worden gemaakt van aluminium profielen. We hebben thermisch onderbroken profielen en normale profielen. Zo kunnen we aan elke wens voldoen. Het glas wat we gebruiken is isolatie glas of gelaagd glas. Dit hangt ervan af of de schuifdeur binnen wordt gemonteerd of aan de buitengevel.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.
*Uitgezonderd magnetische deuren

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan