Magnetische schuifdeuren entrance

Onze entree, uw visitekaartje

Magnetische schuifdeuren

Met magnetische schuifdeuren creëert u een haast geluidloze, eenvoudige en toegankelijke manier om een gebouw binnen te komen. De deuren gaan automatisch open als er iemand voor staat, en sluiten vervolgens ook automatisch.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen magnetische schuifdeuren

Maken jullie je eigen producten of kopen jullie deze in?

Alle magnetische schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant in onze werkplaats in Barneveld.

Hoelang duurt het installeren van een magnetische schuifdeur?

Het monteren van een magnetische schuifdeur duurt een volle dag tot twee dagen. Het hangt ervan af hoe groot het project is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze magnetische schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Entrance magnetische schuifdeuren

Entrance Groep

Magnetische schuifdeuren

De nieuwe Evodrive automatische schuifdeur met magneetmotor voor inpandig gebruik is een ideale oplossing voor geluidstille deuren in alle soorten gebouwen. Deze aandrijving is zeer energiebesparend, eco-friendly en te bedienen met een afstandsbediening. Door zijn zeer compacte design past deze aandrijving qua architectuur in vrijwel elk gebouw. Deze deur is verkrijgbaar in zowel een enkelvleugelige als dubbelvleugelige uitvoering. Tevens zijn bij beide opties diverse panelen beschikbaar.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Voor zowel bestaande als nieuwe deuren bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten, waarmee uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en gekeurd wordt. Door de deur jaarlijks van onderhoud te voorzien wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Tevens komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Wanneer dit gebeurt zorgen we ervoor dat iemand op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Service & onderhoud

Storingdienst magnetische schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Magnetische deuren hebben niet vaak een storing, maar als het gebeurt is dit erg vervelend. Vaak ontstaat zo’n storing op een ongunstig moment, bijvoorbeeld op het moment dat u uw winkel wil afsluiten of juist net open wilde gaan. Door deze storing kunnen de klanten dan niet naar binnen. Wij helpen u graag met het oplossen van deze storing. Neem gerust contact met ons op om een storing te melden.

Storingsdienst

Magnetische schuifdeur

Entrance Groep

Magnetische schuifdeuren

Er zijn veel verschillende soorten magnetische deuren. Er zijn verscheidende mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Entrance Deuren Vraag Offerte Aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan