Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Zorgsector

×
De oplossing voor uw patiënten en personeelsleden

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

De oplossing voor uw patiënten en personeelsleden

Automatische schuifdeuren hebben in ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen en laboratoria een belangrijke functie. Veel van uw patiënten zijn minder mobiel terwijl het personeel vaak met veel materiaal zich door het pand moeten bewegen. Des te belangrijker is dat uw zorginstelling toegankelijk is. Op het gebied van hygiëne en gebruiksvriendelijkheid zijn automatische schuifdeuren dé oplossing voor uw bezoekers, patiënten en personeelsleden terwijl u voor zowel uit- als inpandige oplossingen kunt kiezen om de volledige controle te hebben over de veiligheid en het klimaat.

Vraag offerte aan

Kies voor de beste oplossing voor uw zorginstelling

OPLOSSINGEN OP MAAT

Kies voor de beste oplossing voor uw zorginstelling

Entrance kan u adviseren in het samenstellen, aanschaffen en het installeren van de beste oplossing voor uw zorginstelling. Bent u op zoek naar elektrische schuifdeuren om de toegang te verbeteren? Wilt u de afdeling op de juiste momenten kunnen afsluiten voor het publiek of heeft u een lucht- en geluidwerende oplossing nodig die u in bijzondere secties kunt laten plaatsen? Er zijn legio mogelijkheden waaruit u kunt kiezen en voor iedere situatie is er een geschikte oplossing op te bouwen. Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, hygiëne en veiligheid kunnen wij u de beste oplossing voor uw zorginstelling bieden.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud zorgsector

VERTROUW OP ONZE EXPERTISE

Service & onderhoud

In uw zorginstelling is het van belang dat de automatische schuifdeuren goed blijven functioneren. Derhalve kunt u bij Entrance een servicecontract afsluiten waarmee u profiteert van het jaarlijkse onderhoud en een jaarlijkse keuring. Dat ook volgens de EN 16005 norm verplicht is. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat wij eventuele storingen die optreden vrijwel altijd binnen een dag bij u op locatie oplossen. Onze monteur staat voor u klaar en wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook tegen een gereduceerd tarief onze storingsdienst inschakelen.

Vraag offerte aan

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Fides logo
H2R
Landal logo
McDonalds Logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo