Onze entree, uw visitekaartje

De oplossing voor uw patiënten en personeelsleden

Automatische schuifdeuren zijn cruciaal in zorginstellingen zoals ziekenhuizen, klinieken en laboratoria. Ze bieden essentiële toegang voor minder mobiele patiënten en personeel dat vaak met veel materiaal door het pand moet navigeren. Deze deuren waarborgen toegankelijkheid, hygiëne en gebruiksgemak voor zowel bezoekers als personeel. Met zowel uit- als inpandige opties kunt u volledige controle hebben over veiligheid en klimaat.

Automatische schuifdeuren
Kies voor de beste oplossing voor uw zorginstelling
Oplossingen op maat

Kies de beste oplossing voor uw zorginstelling

Entrance Deuren staat klaar om u te adviseren bij het selecteren, aanschaffen en installeren van de ideale oplossing voor uw zorginstelling. Of u nu elektrische schuifdeuren nodig heeft om de toegang te verbeteren, specifieke afdelingen op bepaalde tijden wilt afsluiten voor het publiek, of lucht- en geluidsdichte oplossingen nodig heeft voor bijzondere secties, wij bieden diverse mogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen. Met nadruk op gebruiksgemak, hygiëne en veiligheid zorgen wij voor de beste oplossing voor uw zorginstelling.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

Bij Entrance Deuren kunt u een servicecontract afsluiten om ervoor te zorgen dat de automatische schuifdeuren in uw zorginstelling optimaal blijven functioneren. Met dit contract profiteert u van jaarlijks onderhoud en een keuring volgens de EN 16005 norm. Daarnaast staan onze monteurs klaar om eventuele storingen vrijwel altijd binnen een dag op locatie op te lossen. Als u een servicecontract heeft, kunt u ook tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van onze storingsdienst.

Onderhoud
service en onderhoud levensduurverlengend
Branche zorgsector
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Schuifdeuren

Bij Entrance Deuren staat zowel service als kwaliteit hoog in het vaandel en onze automatische schuifdeuren worden met de grootste zorg opgebouwd en geïnstalleerd. Het team van experts staat voor u klaar om u te helpen.

Schuifdeuren

Deurautomaten

Steeds meer panden worden voorzien van deurautomaten en deze deuren zijn enorm gebruiksvriendelijk. De deur opent namelijk automatisch wanneer een bezoeker uw pand wil betreden. Uiteraard sluit de deur ook automatisch.

Deurautomaten
Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan