Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Zorgsector

×
De oplossing voor uw patiënten en personeelsleden

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

De oplossing voor uw patiënten en personeelsleden

Automatische schuifdeuren hebben in ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen en laboratoria een belangrijke functie. Veel van uw patiënten zijn minder mobiel terwijl het personeel vaak met veel materiaal zich door het pand moeten bewegen. Des te belangrijker is dat uw zorginstelling toegankelijk is. Op het gebied van hygiëne en gebruiksvriendelijkheid zijn automatische schuifdeuren dé oplossing voor uw bezoekers, patiënten en personeelsleden terwijl u voor zowel uit- als inpandige oplossingen kunt kiezen om de volledige controle te hebben over de veiligheid en het klimaat.

Vraag offerte aan

Kies voor de beste oplossing voor uw zorginstelling

OPLOSSINGEN OP MAAT

Kies voor de beste oplossing voor uw zorginstelling

Entrance kan u adviseren in het samenstellen, aanschaffen en het installeren van de beste oplossing voor uw zorginstelling. Bent u op zoek naar elektrische schuifdeuren om de toegang te verbeteren? Wilt u de afdeling op de juiste momenten kunnen afsluiten voor het publiek of heeft u een lucht- en geluidwerende oplossing nodig die u in bijzondere secties kunt laten plaatsen? Er zijn legio mogelijkheden waaruit u kunt kiezen en voor iedere situatie is er een geschikte oplossing op te bouwen. Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, hygiëne en veiligheid kunnen wij u de beste oplossing voor uw zorginstelling bieden.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud zorgsector

VERTROUW OP ONZE EXPERTISE

Service & onderhoud

In uw zorginstelling is het van belang dat de automatische schuifdeuren goed blijven functioneren. Derhalve kunt u bij Entrance een servicecontract afsluiten waarmee u profiteert van het jaarlijkse onderhoud en een jaarlijkse keuring. Dat ook volgens de EN 16005 norm verplicht is. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat wij eventuele storingen die optreden vrijwel altijd binnen een dag bij u op locatie oplossen. Onze monteur staat voor u klaar en wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook tegen een gereduceerd tarief onze storingsdienst inschakelen.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer