Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Particulieren

×
De beste oplossing voor uw garage, tuinhuis of huis

ONZE ENTREE, UW GEMAK

De beste oplossing voor uw garage, tuinhuis of huis

Automatische schuifdeuren worden ook steeds vaker door particulieren aangeschaft. Het automatiseren van een woning zorgt voor extra wooncomfort, luxueuze uitstraling en bovenal een kostenbesparing. Deuren die automatisch openen en sluiten kunnen een energiebesparing opleveren terwijl u eenvoudig van bijvoorbeeld uw huiskamer of keuken naar de tuin loopt. Ook voor ouderen is een automatische deurautomaat een perfecte oplossing waarmee het mogelijk is om langer thuis te blijven wonen. Vooral wanneer ouderen slecht ter been zijn.

Vraag offerte aan

Automatische schuifdeuren afgestemd op uw wensen en eisen

OPLOSSING OP MAAT

Automatische schuifdeuren afgestemd op uw wensen en eisen

Bij Entrance is het mogelijk dat wij u van een oplossing op maat voorzien. Geen huis, garage of tuinhuis is hetzelfde en het is meer regel dan uitzondering dat u een oplossing op maat nodig heeft. Ook als u specifieke wensen heeft aan de automatische deuren die u wilt laten plaatsen. Entrance heeft een uitgebreid aanbod in verschillende soorten en maten deuren die u deskundig kunt laten installeren. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en om voor u de beste oplossing samen te stellen.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud particulieren

MEER DAN 30 JAAR ERVARING

Service & onderhoud

Met meer dan 30 jaar ervaring is Entrance dé specialist op het gebied van automatische schuifdeuren en deurautomaten. U kunt van onze deskundigheid op het gebied van advies, montage, service en onderhoud profiteren. Wanneer u kiest voor het afsluiten van een servicecontract kunt u ook profiteren van het door de EN 16005 norm verplicht gestelde jaarlijkse onderhoud en de jaarlijkse keuring die wij bij u op locatie uitvoeren. Bij een eventuele storing staat onze storingsdienst tot uw beschikking en vrijwel altijd kunnen wij de storing binnen een dag oplossen. Wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook tegen een gereduceerd tarief onze storingsdienst inschakelen.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer