Brandwerende schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Brandwerende schuifdeuren

Door de jaren heen heeft Manusa brandwerende schuifdeuren ontwikkeld die volledig afgestemd en getest zijn op de huidige wet- en regelgeving. Bij Entrance leveren én monteren wij deze hoge kwaliteit brandwerende schuifdeur.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen brandwerende schuifdeuren

Hoeveel minuten brandwerend is de brandwerende schuifdeur?

Brandwerende schuifdeuren kunnen verschillende klasses hebben. De één is 30 minuten brandwerend en de andere bijvoorbeeld 60 minuten.

Hoe groot kan de brandwerende schuifdeur gemonteerd worden?

De brandwerende schuifdeuren worden op maat gemaakt. Deze deuren scheiden brandcompartimenten. De deuren kunnen groot genoeg gemaakt worden waardoor men geen hinder ondervind van de deur.

Worden de brandwerende schuifdeuren ook zelf gemaakt?

De brandwerende schuifdeuren worden niet zelf gemaakt door Entrance. Deze schuifdeuren zijn speciaal getest en moeten altijd op de juiste manier gemaakt worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze brandwerende schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Entrance groep brandwerende schuifdeuren

Entrance Groep

Brandwerende schuifdeuren

De brandwerende schuifdeur is voorzien van een zware aandrijving. In het geval dat de stroom uitvalt tijdens een calamiteit zal de deur sluiten. De deuren kunnen altijd handmatig worden geopend waarna de deur automatisch weer sluit. De schuifdeuren worden daarnaast ook aangesloten op het brandmeldsysteem, en kunnen volledig worden uitgevoerd met brandwerend glas in een 30 of 60 minuten brandvertragende uitvoering. Op die manier wordt uw pand zo goed mogelijk beveiligd. Zowel enkelvleugelige als dubbelvleugelige schuifdeuren zijn geschikt voor brandcompartimenten.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Of u nu een bestaande of nieuwe deur heeft, wij bieden u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. Dit contract zorgt ervoor dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijgt en gekeurd wordt. Door ieder jaar onderhoud te plegen verlengen wij de levensduur van uw schuifdeur. Ons vakkundige personeel komt daarnaast tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Wij komen vrijwel altijd dezelfde dag bij u langs om de storing op te lossen.
Service & onderhoud

Storingsdienst Brandwerende schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Het is heel vervelend om een storing aan uw brandwerende schuifdeur te hebben. Zo’n storing komt eigenlijk altijd ongelegen. Zeker bij brandwerende deuren is het heel belangrijk dat ze perfect werken. Merkt u dus dat er een storing is, dan is het van belang om snel contact met ons op te nemen. Wij lossen de storing voor u op. Neem daarom meteen contact met ons op om een storing te melden.

Storingsdienst

Entrance Deuren brandwerende schuifdeuren

Entrance Groep

Brandwerende schuifdeuren

Als het gaat om brandwerende schuifdeuren zijn er veel opties. U kunt denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 1634-1 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Entrance Deuren vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer