Brandwerende schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Brandwerende schuifdeuren

Door de jaren heen heeft Manusa brandwerende schuifdeuren ontwikkeld die volledig afgestemd en getest zijn op de huidige wet- en regelgeving. Bij Entrance leveren én monteren wij deze hoge kwaliteit brandwerende schuifdeur.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen brandwerende schuifdeuren

Maken jullie je eigen producten of kopen jullie deze in?

Alle brandwerende schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant in onze werkplaats in Barneveld.

Hoelang duurt het installeren van een brandwerende schuifdeuren?

Het monteren van een brandwerende schuifdeuren duurt een volle dag tot twee dagen. Het hangt ervan af hoe groot het project is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze brandwerende schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Entrance groep brandwerende schuifdeuren

Entrance Groep

Brandwerende schuifdeuren

De brandwerende schuifdeur is zijn voorzien van een zware aandrijving met een noodaccu. In geval dat de stroom uitvalt tijdens een calamiteit zal de deur toch blijven werken. De schuifdeuren worden daarnaast ook aangesloten op het brandmeldsysteem, en kunnen volledig worden uitgevoerd met brandwerend glas in een 30 of 60 minuten brandvertragende uitvoering. Op die manier wordt uw pand zo goed mogelijk beveiligd. Zowel enkelvleugelige als dubbelvleugelige schuifdeuren zijn geschikt voor brandcompartimenten.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Of u nu een bestaande of nieuwe deur heeft, wij bieden u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. Dit contract zorgt ervoor dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en gekeurd wordt. Door ieder jaar onderhoud te plegen verlengen wij de levensduur van uw schuifdeur. Ons vakkundige personeel komt daarnaast tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. In het geval van een storing zorgen wij ervoor dat een monteur op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Service & onderhoud

Storingsdienst Brandwerende schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Het is heel vervelend om een storing aan uw brandwerende schuifdeur te hebben. Zo’n storing komt eigenlijk altijd ongelegen. Zeker bij brandwerende deuren is het heel belangrijk dat ze perfect werken. Merkt u dus dat er een storing is, dan is het van belang om snel contact met ons op te nemen. Wij lossen de storing voor u op. Neem daarom meteen contact met ons op om een storing te melden.

Storingsdienst

Entrance Deuren brandwerende schuifdeuren

Entrance Groep

Brandwerende schuifdeuren

Als het gaat om brandwerende schuifdeuren zijn er veel opties. U kunt denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Entrance Deuren Vraag Offerte Aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan