Terug naar het overzicht

Tochtwerende schuifdeuren

Tochtwerende Schuifdeuren

Met onze tochtwerende schuifdeuren zorgt u ervoor dat het niet tocht in uw pand. Het kan namelijk erg vervelend zijn als er gedurende de dag wind naar binnen komt via de ingang van het gebouw. De tochtwerende schuifdeuren van Entrance Deuren voorkomen dit.

Tochtwerende schuifdeuren

Onze tochtwerende schuifdeur is ontworpen om de tocht buiten te houden. In plaats van het aanbrengen van tochtstrips, zoals bij gewone schuifdeuren noodzakelijk is, zorgen onze speciaal ontworpen deuren ervoor dat het niet tocht in uw gebouw. U hoeft dus geen strips te plakken, want dit zit al verwerkt in het design van de tochtwerende schuifdeuren. Uiteraard voldoen onze deuren aan de wettelijk gestelde eisen, waardoor u ze ook in nieuwbouwpanden kunt laten installeren. Onze deuren voldoen namelijk aan de EN 16005 norm.

Service & onderhoud

Bij Entrance Deuren bieden we de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten, ongeacht of u een nieuwe of bestaande deur heeft. Dit contract omvat jaarlijks onderhoud en inspectie van uw deur voor een vaste prijs. Door dit regelmatige onderhoud verlengen we de levensduur van uw deur. Bovendien bieden we tegen gereduceerde tarieven de expertise van ons vakbekwame personeel aan in geval van storingen.

Storingsdienst

Wij hebben ook een storingsdienst beschikbaar voor het geval dat er zich onverwachte problemen voordoen. Onze monteurs streven ernaar om binnen een dag ter plaatse te zijn om eventuele storingen te verhelpen. Als u een servicecontract bij ons heeft, kunt u zelfs tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van onze storingsdienst.

Tochtwerende schuifdeuren

Als het gaat om tochtwerende schuifdeuren, zijn er veel verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden zoals profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Deuren Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de beste oplossing voor u. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Terug naar het overzicht
Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan