Over ons entrance

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Dé specialist op het gebied van toegangstechniek

Entrance is sinds 1993 werkzaam op het gebied van toegangstechniek en wij zijn centraal gevestigd in Nederland te Barneveld. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van deurautomatisering. Wij verkopen niet alleen kwalitatief hoogwaardige automatische schuifdeuren en deurautomaten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunnen wij u in aanloop naar en tijdens het uitvoeren van het project ondersteunen en wij verlenen service in de vorm van jaarlijks onderhoud en een jaarlijkse keuring. Onze storingsdienst staat klaar om uw storing vrijwel altijd binnen een dag bij op locatie op te lossen.

Schuifdeuren Deurautomaten
×
Van eenmanszaak naar een groot installatiebedrijf

ONZE GESCHIEDENIS

Van eenmanszaak naar een groot installatiebedrijf

Entrance is 30 jaar geleden als het eenmansbedrijf Projectbeveiliging Nederland begonnen. Het bedrijf specialiseerde zich voornamelijk op het gebied van toegangsbeveiliging. Door een stabiele basis te leggen hebben wij het bedrijf kunnen ontwikkelen naar een installatiebedrijf dat zich focust op toegangstechniek. Door waardevolle partnerships met merken, zoals Manusa kunnen wij kwalitatief hoogwaardige en innoverende oplossingen bieden. Inmiddels is Entrance Groep een bedrijf die meerdere specialiteiten bezit. Waaronder beveiliging en toegangstechnieken. Onze divisies werken nauw samen en vallen gezamenlijk onder de naam Entrance Groep.

Vraag offerte aan

Bij Entrance staat de klant centraal

ONZE KERNWAARDEN

Bij Entrance staat de klant centraal

Bij Entrance staat de klant centraal. Wij geloven in het leveren en installeren van op maat gemaakte oplossingen voor de meest eerlijke prijs. Kwaliteit staat evenals service hoog in het vaandel. Zowel in aanloop als tijdens het uitvoeren van het project kunt u gebruik maken van onze expertise, maar wij verlenen ook service in de vorm van onderhoud, keuringen en het oplossen van storingen. Onze storingsdienst staat klaar om problemen en storingen vrijwel altijd binnen een dag op te lossen.

Vraag offerte aan

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Fides logo
H2R
Landal logo
McDonalds Logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo