Onze entree, uw visitekaartje

Gebruiksvriendelijke & hygiënische oplossingen openbare ruimtes

Met automatische schuifdeuren en deurautomaten van Entrance Deuren kunt u uw pand moderniseren en de entree uitnodigender maken voor bezoekers. Deze deuren bieden niet alleen een luxueuze uitstraling, maar maken het ook eenvoudiger voor gasten om het pand te betreden. Bovendien hoeven zowel uw personeel als gasten geen deurklinken meer vast te pakken, wat de hygiëne ten goede komt.

Automatische schuifdeuren
Automatische schuifdeuren voor het verduurzamen van de openbare ruimte
Duurzame oplossingen

Automatische schuifdeuren verduurzamen openbare ruimtes

Automatische schuifdeuren bieden een duurzame oplossing, waarmee u het klimaat in uw pand beter kunt beheersen en aanzienlijk bespaart op uw energierekening. Met de diverse opties van Entrance Deuren, waaronder verschillende deuren en functies, kunt u de perfecte oplossing vinden voor uw behoeften. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om de deuren automatisch te sluiten op een bepaald tijdstip, terwijl aanwezigen het pand nog kunnen verlaten.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

Bij Entrance Deuren streven we naar uitstekende klantenservice. Met ons servicecontract kunt u jaarlijks het verplichte onderhoud en de keuring van uw oplossing volgens de EN 16005-norm regelen. Bij eventuele storingen zijn we doorgaans binnen één dag ter plaatse om deze op te lossen. Klanten met een servicecontract profiteren bovendien van een gereduceerd tarief voor onze storingsdienst.

Onderhoud
Levensduur verlengend Service en onderhoud
Branche openbare ruimtes
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Schuifdeuren

Bij Entrance Deuren staat zowel service als kwaliteit hoog in het vaandel en onze automatische schuifdeuren worden met de grootste zorg opgebouwd en geïnstalleerd. Het team van experts staat voor u klaar om u te helpen.

Schuifdeuren

Deurautomaten

Steeds meer panden worden voorzien van deurautomaten en deze deuren zijn enorm gebruiksvriendelijk. De deur opent namelijk automatisch wanneer een bezoeker uw pand wil betreden. Uiteraard sluit de deur ook automatisch.

Deurautomaten
Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan