Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Openbare ruimtes

×
Gebruiksvriendelijke en hygiënische oplossingen voor openbare ruimtes

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Gebruiksvriendelijke en hygiënische oplossingen voor openbare ruimtes

Een openbare ruimte is toegankelijk voor publiek en des te belangrijker is het dat de entree van het pand gebruiksvriendelijk en uitnodigend is. Met automatische schuifdeuren en deurautomaten van Entrance kunt u uw pand moderniseren. Een luxueuze uitstraling werkt alsmede geautomatiseerde deuren uitnodigend terwijl het voor bezoekers en gasten eenvoudiger is om het pand te betreden. Een ander groot voordeel is dat zowel uw personeelsleden als gasten geen deurklinken meer hoeven vast te pakken. Dus op het gebied van hygiëne maakt u zeker een sprong voorwaarts.

Vraag offerte aan

Automatische schuifdeuren voor het verduurzamen van de openbare ruimte

DUURZAME OPLOSSINGEN

Automatische schuifdeuren voor het verduurzamen van de openbare ruimte

Automatische schuifdeuren zijn een duurzame oplossing. U kunt namelijk met zowel in- als uitpandige elektrische schuifdeuren het klimaat in uw pand beter beheersen. Daarmee kunt u op jaarbasis een flink geldbedrag op de energierekening besparen. Terwijl u met de oplossingen van Entrance van nog meer voordelen kunt genieten. Bij de aanschaf van een geschikte oplossing heeft u ook legio mogelijkheden uit verschillende soorten deuren en functies. Bijvoorbeeld als u de deuren automatisch wilt sluiten op een bepaald tijdstip. Zo is het dus mogelijk om de deuren na sluitingstijd te sluiten terwijl de aanwezigen het pand nog wel kunnen verlaten. Met een volledige geautomatiseerde oplossing kunt u dat bewerkstelligen.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud openbare ruimtes

VERTROUW OP ONZE EXPERTISE

Service & onderhoud

Bij Entrance staat serviceverlening naar onze klanten hoog in het vaandel en wanneer u van onze dienstverlening gebruik maakt kunt u profiteren van onze deskundigheid op het gebied van service en onderhoud. Voor het volgens de En 16005 norm verplichte jaarlijkse onderhoud en de jaarlijkse keuring van uw oplossing kunt u bij Entrance een servicecontract afsluiten. Daarnaast kunnen wij eventuele storingen vrijwel altijd binnen een dag bij u op locatie oplossing. Wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook tegen een gereduceerd tarief van onze storingsdienst gebruik maken.

Vraag offerte aan

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Fides logo
H2R
Landal logo
McDonalds Logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo