Geluidsdichte cabine

Entrance group

Geluidsdichte cabine

Een geluidsdichte cabine nodig? Kies dan voor een meetingbox van Entrance Meetingboxen. Wij zijn gespecialiseerd in meetingboxen en bieden cabines van een hoogwaardige kwaliteit. Onze duurzaam geproduceerde meetingboxen bieden passende oplossingen op het gebied van rust en privacy. De geluidsdichte ruimtes zijn perfect voor locaties waar sprake is van te veel gehorigheid. Wil je rustig werken, telefoneren of vergaderen? Dan is onze meetingbox de ideale oplossing.

Entrance meetingboxen
×
Voordelen meetingboxen

Entrance Groep

De voordelen van onze meetingboxen

Onze geluidsdichte cabine heeft verschillende voordelen te bieden, zoals:

  • Je kunt de box geheel zelf samenstellen, denk aan het aanpassen van het frame, tapijt, petvilt en de afmetingen van de box. Hierdoor kun je een unieke cabine creëren die precies bij jouw bedrijf of organisatie past.
  • Het product is geheel Nederlands en dus lokaal geproduceerd.
  • Iedere meetingbox beschikt over een uitstekend (stil) intelligent ventilatiesysteem. Hierdoor zit je zowel tijdens de warme zomermaanden als de koude wintermaanden goed in onze meetingboxen en kun je onder een aangename temperatuur werken, vergaderen of telefoneren.

Entrance meetingboxen

Over Entrance meetingboxen

Entrance Groep

Over Entrance meetingboxen

Entrance Meetingboxen komt voort uit ons bedrijf Entrance Automatische Deuren. Wij zijn begonnen vanuit de automatische deuren, waarbij we ons gespecialiseerd hebben op het gebied van glas en aluminium. Deze kennis hebben wij vervolgens toegepast op onze meetingboxen. Wij werken al jaren met betrouwbare leveranciers, waardoor wij je de beste prijs/kwaliteitverhouding kunnen garanderen.

Entrance meetingboxen

Entrance Groep

Standaard met automatische schuifdeur

Door onze achtergrond met automatische deuren leveren wij onze meetingbox standaard met automatische schuifdeur. Een meetingbox bestaat namelijk grotendeels uit aluminium en glas. De schuifdeuren zijn zeer gebruiksvriendelijk en zorgen ervoor dat de cabine een luxe uitstraling krijgt. Wat ons betreft een groot pluspunt! De automatische schuifdeur en het schakelmateriaal gecombineerd met een strak ontwerp zorgen voor een chique hoteluitstraling.

Entrance meetingboxen

Duurzaam gebouwd

Entrance Groep

Duurzaam gebouwd

Onze meetingboxen worden duurzaam gebouwd, waarbij er gebruik wordt gemaakt van diverse duurzame materialen. Denk aan petvilt, wat gemaakt wordt van petflessen. Deze worden verzameld, schoongemaakt en vervolgens hergebruikt. Onze profielen worden van gerecycled aluminium gemaakt. Het gewicht van aluminium is lichter dan andere materialen, wat zorgt voor minder druk op het transport. Hierdoor kunnen we de CO2-emissie reduceren.

Entrance meetingboxen

Daarom een meetingbox van Entrance

Entrance Groep

Daarom een meetingbox van Entrance

Waarom je voor een geluidsdichte cabine van Entrance zou moeten kiezen? Wij bieden niet alleen kwalitatieve meetingboxen. Als je jouw meetingbox bij Entrance Meetingboxen bestelt, garanderen wij je het volgende:

  • Een levertijd van 4 weken.
  • Alle kleurenopties mogelijk, wat geldt voor zowel het petvilt als het frame, het plaatsmateriaal en het tapijt.
  • Diverse opties mogelijk, zoals de keuze tussen een latjes wand of een plantenwand.
  • Verschillende aanpassingen mogelijk.
  • Een duurzame meetingbox waarbij onder andere gerecyclede materialen zijn toegepast, zoals petvilt.

Entrance meetingboxen

Bestel direct een geluidsdichte cabine

Entrance Groep

Bestel direct een geluidsdichte cabine

Wil je meteen meetingboxen bestellen of wil je meer informatie over onze meetingbox? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Klik hier, zodat je direct een geluidsdichte cabine kunt bestellen om in stilte te kunnen werken, bellen of vergaderen of om meer informatie te lezen over onze meetingbox.

Entrance meetingboxen

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer