Entrance geïsoleerde schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Geïsoleerde schuifdeuren

Uw entree beter isoleren doet u met geïsoleerde schuifdeuren. Deze deuren zorgen ervoor dat er weinig tot geen warme of koude lucht ontsnapt uit uw gebouw. De geïsoleerde schuifdeuren hebben een mooie uitstraling en zorgen voor een goede entree.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen geïsoleerde schuifdeuren

Waarom moet ik geïsoleerde deuren toepassen?

Geïsoleerde deuren worden vaak toegepast wanneer er sprake is van een grotere pui. Theoretisch gezien kan condens door het profiel trekken wanneer het binnen warmer is dan buiten. Er ontstaat dus condens op de binnenzijde van het profiel. Door het toepassen van een geïsoleerde deur wordt dit gegarandeerd voorkomen.

Hoe isolerend zijn de schuifdeuren?

De geisoleerde schuifdeuren van Entrance hebben een Uw waarde van 1,5 W/m2K. dit profiel is ook iets dikker dan een normaal profiel. De profielen zijn thermisch onderbroken en kunnen zelfs nog speciaal gevuld worden met een isolator.

Waarom zijn niet alle deuren isolerend?

Niet alle deuren zijn isolerend, omdat dat niet altijd de eis is. Het idee van een isoleerende deur is natuurlijk goed. Echter als een deur veel cycli heeft op een dag dan gaat de functie van het isolerende vrijwel verloren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze geïsoleerde schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Geïsoleerde schuifdeuren toepassen

Entrance Groep

Geïsoleerde schuifdeuren

Met een geïsoleerde schuifdeur zorgt u voor een groener gebouw. Daarnaast geven de deuren van Entrance het gebouw een uitnodigende aanblik. Onze deuren zijn gebruiksvriendelijk en worden veel toegepast bij winkels en openbare gebouwen. We kunnen de schuifdeuren in de gevel monteren, maar ook inpandig. We kunnen dan ook een tochtsluis creëren, om het warmteverlies nog verder terug te dringen. Bij vrijwel elke doorgang is een geïsoleerde schuifdeur te installeren.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Wij bieden bij bestaande en nieuwe deuren de mogelijkheid om een servicecontract met ons af te sluiten. Dat houdt in dat wij uw deur éénmaal per jaar onderhoud geven en zullen keuren. Door dit jaarlijks onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deur. Daarnaast komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Als dit gebeurt, zorgen we er vrijwel altijd voor dat iemand op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Onderhoud

Storingsdienst Geisoleerde schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Een storing aan uw geïsoleerde schuifdeur is erg vervelend. Meestal ontstaat de storing van uw schuifdeur op een ongunstig moment, bijvoorbeeld net wanneer u uw winkel wilt afsluiten of juist wilt openen, maar door de storing kunnen de klanten niet naar binnen. Deze storing lossen wij graag voor u op. Indien u een storing wilt melden, neem dan gerust contact met ons op.

Storingsdienst

Geïsoleerde schuifdeur

Entrance Groep

Geïsoleerde schuifdeuren

Er zijn veel opties als het gaat om geïsoleerde schuifdeuren. Zo kunt u onder meer denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Natuurlijk wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer