Entrance geisoleerde schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Geïsoleerde schuifdeuren

Uw entree beter isoleren doet u met geïsoleerde schuifdeuren. Deze deuren zorgen ervoor dat er weinig tot geen warme of koude lucht ontsnapt uit uw gebouw. De geïsoleerde schuifdeuren hebben een mooie uitstraling en zorgen voor een goede entree.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen geïsoleerde schuifdeuren

Maken jullie je eigen producten of kopen jullie deze in?

Alle geïsoleerde schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant in onze werkplaats in Barneveld.

Hoelang duurt het installeren van een geïsoleerde schuifdeur?

Het monteren van een geïsoleerde schuifdeur duurt een volle dag tot twee dagen. Het hangt ervan af hoe groot het project is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze geïsoleerde schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Geisoleerde schuifdeuren toepassen

Entrance Groep

Geïsoleerde schuifdeuren

Met een geïsoleerde schuifdeur zorgt u voor een groener gebouw. Daarnaast geven de deuren van Entrance het gebouw een uitnodigende aanblik. Onze deuren zijn gebruiksvriendelijk en worden veel toegepast bij winkels en openbare gebouwen. We kunnen de schuifdeuren in de gevel monteren, maar ook inpandig. We kunnen dan ook een tochtsluis creëren, om het warmteverlies nog verder terug te dringen. Bij vrijwel elke doorgang is een geïsoleerde schuifdeur te installeren.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Wij bieden bij bestaande en nieuwe deuren de mogelijkheid om een servicecontract met ons af te sluiten. Dat houdt in dat wij uw deur éénmaal per jaar onderhoud geven en zullen keuren. Door dit jaarlijks onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deur. Daarnaast komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Als dit gebeurt, zorgen we ervoor dat iemand op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Onderhoud

Storingsdienst geïsoleerde schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Een storing aan uw geïsoleerde schuifdeur is erg vervelend. Meestal ontstaat de storing van uw schuifdeur op een ongunstig moment, bijvoorbeeld net wanneer u uw winkel wilt afsluiten of juist wilt openen, maar door de storing de klanten niet naar binnen kunnen. Deze storing lossen wij graag voor u op. Indien u een storing wil melden, neem dan gerust contact met ons op.

Storingsdienst

Entrance Groep

Geïsoleerde schuifdeuren

Er zijn veel opties als het gaat om geïsoleerde schuifdeuren. Zo kunt u onder meer denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Natuurlijk wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan