Tochtwerende schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Tochtwerende schuifdeuren

Met onze tochtwerende schuifdeuren zorgt u ervoor dat het niet tocht in uw pand. Het kan namelijk erg vervelend zijn als er gedurende de dag wind naar binnen komt via de ingang van het gebouw. De tochtwerende schuifdeuren van Entrance voorkomen dit.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen tochtwerende schuifdeuren

Wat is een tochtwerende schuifdeur?

Een tochtwerende schuifdeur is speciaal om tocht te voorkomen. Deze deur heeft vrijwel geen kieren en naden. Wanneer tocht wordt tegengehouden blijft de warmte beter binnen. Met de huidige energieprijzen is dat vaak gewenst.

Waar kan een tochtwerende schuifdeur worden toegepast?

Een tochtwerende schuifdeur wordt vaak toegepast waar het tocht. Denk aan een gang of portaal. Door het toepassen van de tochtwerende schuifdeur tocht het niet meer. De baliemedewerkster staat hierbij niet meer op de tocht.

Voor wie is de tochtwerende schuifdeur bedoelt?

De tochtwerende schuifdeur kan echt overal toegepast worden. In elk gebouw of woning. De deur is vooral bedoelt voor daar waar het tocht en mensen in en uit moeten lopen. Door het toepassen van de schuifdeur wordt tocht tegen gegaan, maar kan men zonder problemen of obstakels doorlopen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze tochtwerende schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Tochtwerende schuifdeur

Entrance Groep

Tochtwerende schuifdeuren

Onze tochtwerende schuifdeur is ontworpen om de tocht buiten te houden. In plaats van het aanbrengen van tochtstrips, zoals bij gewone schuifdeuren noodzakelijk is, zorgen onze speciaal ontworpen deuren er voor dat het niet tocht in uw gebouw. U hoeft dus geen strips te plakken, want dit zit al verwerkt in het design van de tochtwerende schuifdeuren. Uiteraard voldoen onze deuren aan de wettelijk gestelde eisen, waardoor u ze ook in nieuwbouwpanden kunt laten installeren. Onze deuren voldoen namelijk aan de EN 16005 norm.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Of u een nieuwe of bestaande deur heeft, bij Entrance is het mogelijk om een servicecontract af te sluiten. In dit contract is vastgelegd dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijgt en gekeurd wordt, voor een vaste prijs. Met dit jaarlijkse onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deur. Daarnaast komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als er zich een storing voordoet. Wij komen vrijwel altijd dezelfde dag bij u langs om de storing op te lossen.
Service & onderhoud

Storingsdienst Entrance

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Het is heel onhandig om als u een storing aan uw tochtwerende deur heeft, omdat de storing van de schuifdeur vaak op een ongunstig moment ontstaat. Bijvoorbeeld net wanneer u de winkel wil afsluiten of juist wilt openen waardoor de klanten door de storing dan niet naar binnen kunnen. Deze storing lossen wij graag voor u op. Neem gerust contact met ons op als u een storing wilt melden.

Storingsdienst

Entrance tochtwerende schuifdeuren

Entrance Groep

Tochtwerende schuifdeuren

Als het gaat om tochtwerende schuifdeuren, zijn er veel verschillende opties. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer