Tochtwerende schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Tochtwerende schuifdeuren

Met onze tochtwerende schuifdeuren zorgt u ervoor dat het niet tocht in uw pand. Het kan namelijk erg vervelend zijn als er gedurende de dag wind naar binnen komt via de ingang van het gebouw. De tochtwerende schuifdeuren van Entrance voorkomen dit.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen tochtwerende schuifdeuren

Maken jullie je eigen producten of kopen jullie deze in?

Alle tochtwerende schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant in onze werkplaats in Barneveld.

Hoelang duurt het installeren van een tochtwerende schuifdeur?

Het monteren van een tochtwerende schuifdeur duurt een volle dag tot twee dagen. Het hangt ervan af hoe groot het project is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze tochtwerende schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Tochtwerende schuifdeur

Entrance Groep

Tochtwerende schuifdeuren

Onze tochtwerende schuifdeur is ontworpen om de tocht buiten te houden. In plaats van het aanbrengen van tochtstrips, zoals bij gewone schuifdeuren noodzakelijk is, zorgen onze speciaal ontworpen deuren er voor dat het niet tocht in uw gebouw. U hoeft dus geen strips te plakken, want dit zit al verwerkt in het design van de tochtwerende schuifdeuren. Uiteraard voldoen onze deuren aan de wettelijk gestelde eisen, waardoor u ze ook in nieuwbouwpanden kunt laten installeren. Onze deuren voldoen namelijk aan de NEN 5096-norm.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Of u een nieuwe of bestaande deur heeft, bij Entrance is het mogelijk om een servicecontract af te sluiten. In dit contract is vastgelegd dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en gekeurd wordt, voor een vaste prijs. Met dit jaarlijkse onderhoud verlengen wij de levensduur van uw deur. Daarnaast komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als er zich een storing voordoet. Als dit gebeurt zorgen we ervoor dat iemand op dezelfde dag op uw locatie is, en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Service & onderhoud

Storingsdienst Entrance

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Het is heel onhandig om als u een storing aan uw tochtwerende deur heeft, omdat de storing van de schuifdeur vaak op een ongunstig moment ontstaat. Bijvoorbeeld net wanneer u de winkel wil afsluiten of juist wilt openen, en de klanten door de storing kunnen dan niet naar binnen kunnen. Deze storing lossen wij graag voor u op. Neem gerust contact met ons op als u een storing wil melden.

Storingsdienst

Entrance tochtwerende schuifdeuren

Entrance Groep

Tochtwerende schuifdeuren

Als het gaat om tochtwerende schuifdeuren, zijn er veel verschillende opties. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan