Inbraakwerende schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Inbraakwerende schuifdeuren

Onze inbraakwerende schuifdeuren zijn getest door SKG-IKOB zodat de deuren voldoen aan de RC2-norm. Om uw pand extra te beveiligen tegen inbraak en binnendringers zijn de inbraakwerende schuifdeuren geschikt.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen inbraakwerende schuifdeuren

Hoe inbraakwerend is de inbraakwerende schuifdeur?

De inbraakwerende schuifdeuren zijn getest bij SKG-Ikob. Deze deuren hebben een SKG** keurmerk. Dit houdt in dat er tijdens de test 15 minuten geprobeerd is om in te breken met speciaal gereedschap.

Is deze schuifdeur hetzelfde als een normale schuifdeur?

De inbraakwerende schuifdeuren lijken veel op de normale schuifdeuren, maar toch zijn ze iets anders. Deze deuren hebben een aantal aanpassingen waardoor deze deur inbraakwerender is dan een normale schuifdeur. Denk aan een extra optilbeveilging, extra sloten en speciaal glas.

Is deze schuifdeur duurder dan een normale schuifdeur?

Door de speciale aanpassingen en de test is deze schuifdeur iets prijziger dan de normale schuifdeur. U moet rekening houden met ongeveer 30% duurder.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze inbraakwerende schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Inbraakwerende schuifdeur

Entrance Groep

Inbraakwerende schuifdeuren

De inbraakwerende schuifdeuren zijn speciaal ontworpen om inbrekers en binnendringers buiten uw pand te houden. Samen met de organisatie SKG-IKOB hebben wij de perfecte inbraakwerende schuifdeuren samengesteld. Ze zorgen ervoor dat het niet mogelijk is om binnen te komen, tenzij de deuren geopend zijn. Omdat de inbraakbestendige deuren van Entrance voldoen aan de door het Bouwbesluit vereiste weerstandsheidsklasse 2 van de NEN 5096 mogen onze deuren ook in nieuwbouwprojecten gemonteerd worden.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Wij bieden u bij bestaande of nieuwe deuren de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. Dit houdt in dat we contractueel afspreken dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en gekeurd wordt. Door dit jaarlijks onderhoud wordt de levensduur van uw deur verlengd. Tevens komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Wij komen vrijwel altijd dezelfde dag bij u langs om de storing op te lossen.

Service & onderhoud

Storingsdienst Inbraakwerende schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Het is erg vervelend om een storing aan uw inbraakwerende deur te hebben. De storing van de schuifdeur ontstaat vaak op een ongunstig moment, bijvoorbeeld net wanneer u uw winkel wil afsluiten of juist wilt openen. Door de storing kunnen de klanten dan niet naar binnen. Deze storing lossen wij graag voor u op. Indien u een storing wil melden, neem dan gerust contact met ons op.

Storingsdienst

Entrance inbraakwerende schuifdeuren

Entrance Groep

Inbraakwerende schuifdeuren

Er zijn veel opties als het gaat om inbraakwerende schuifdeuren. Zo kunt u onder meer denken aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Fides logo
H2R
Landal logo
McDonalds Logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo