Hermetische/ radiologische schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Hermetische/ radiologische schuifdeuren

Voor belangrijke ruimten zoals operatiekamers is het van levensbelang dat de ruimte hermetisch afgesloten kan worden. Met hermetische schuifdeuren is dit te realiseren. U kunt tevens kiezen voor een radiologische uitvoering.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen hermetische & radiologische schuifdeuren

Wat is een hermetische/ radiologische schuifdeur?

Een hermetische/ radiologische schuifdeur is een schuifdeur die rondom luchtdicht is in gesloten stand. Er komt totaal geen lucht meer door de deur waardoor er gewerkt kan worden met over- en onderdruk.

Waar wordt een hermetische/ radiologische schuifdeur toegepast?

Hermetische/ radiologische schuifdeuren worden meestal toegepast in ziekenhuizen en cleanrooms.

Hoe wordt een hermetische/ radiologische schuifdeur gebruikt?

Het gebruik van een hermetische/ radiologische schuifdeur is hetzelfde als een normale schuifdeur. Enkel de schuifdeur zelf werkt iets anders. Deze zakt namelijk op het eind volledig in rubbers. Hierdoor is de schuifdeur rondom luchtdicht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze hermetische/ radiologische schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Hermetische radiologische schuifdeuren

Entrance Groep

Hermetische schuifdeuren

De Manusa hermetische/ radiologische deuren zijn hygiënisch, veilig en zeer gebruiksvriendelijk. Deze deuren zijn specifiek ontworpen om een hoge mate van hermetische afdichting voor cleanrooms en operatiekamers te garanderen. Het is essentieel dat deze belangrijke ruimtes volledig afgedicht kunnen worden. De deuren zijn tevens uit te voeren in een radiologische uitvoering waarbij ze geschikt zijn voor bijvoorbeeld röntgencabines. De deuren hebben een speciaal hermetisch 50 mm profiel en zijn verkrijgbaar in een enkelvleugelige uitvoering.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Wij bieden u de mogelijkheid om zowel voor bestaande als nieuwe deuren bieden een servicecontract bij ons af te sluiten. Hiermee krijgt uw deur éénmaal per jaar onderhoud en wordt deze gekeurd. Het jaarlijks onderhouden van de deur verlengt de levensduur aanzienlijk. Daarnaast komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft. Wij komen vrijwel altijd dezelfde dag bij u langs om de storing op te lossen.

Service & onderhoud

Storingsdienst Hermatische en Radiologische schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Wanneer uw hermetische deuren storing hebben kan dit voor flink oponthoud zorgen. Dat is erg vervelend, omdat deze deuren meestal belangrijke ruimten afsluiten. Door deze storing kan er dan niemand naar binnen. Wij helpen u daarom graag met het oplossen van deze storing. Neem meteen contact met ons op om een storing te melden zodra u merkt dat er een storing is. Dan komt één van onze medewerkers u direct helpen.

Storingsdienst

Entrance hermetische radiologische schuifdeuren

Entrance Groep

Hermetische/ radiologische schuifdeuren

Voor dit soort specialistische schuifdeuren zijn er verschillende mogelijkheden als het om de uitvoering gaat. Zo zijn er hermetische deuren, maar ook radiologische. Ook zijn er mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Wij hanteren hierbij de EN 16005 norm.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer