Elektrische schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Kwalitatief hoogwaardige elektrische schuifdeuren

Elektrische schuifdeuren zijn meer regel dan uitzondering. Steeds meer bedrijfs-, kantoor- en winkelpanden kiezen voor deze duurzame oplossing die tot wel 30 jaar kan meegaan als het jaarlijkse onderhoud en de jaarlijkse keuring plaatsvindt. De elektrische schuifdeur is zowel een hygiënische als gebruiksvriendelijke oplossing die voor een luxueuze uitstraling zorgt terwijl uit onderzoek is gebleken dat u met elektrische schuifdeuren tot wel 30% op de energiekosten kunt besparen. Heeft u interesse in een elektrische schuifdeur? Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van toegangstechniek, kan Entrance u uitstekend adviseren en de gekozen oplossing bij u monteren.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vragen elektrische schuifdeuren

Maken jullie je eigen producten of kopen jullie deze in?

Alle elektrische schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant in onze werkplaats in Barneveld.

Hoelang duurt het installeren van een automatische schuifdeur?

Het monteren van een elektrische schuifdeur duurt een volle dag tot twee dagen. Het hangt ervan af hoe groot het project is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze elektrische schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Entrance elektrische schuifdeuren

Entrance Groep

Elektrische schuifdeuren

Elektrische schuifdeuren zorgen niet alleen voor meer gebruiksvriendelijkheid, zodat uw bezoekers het pand eenvoudiger kunnen betreden, maar het is ook een duurzame oplossing. Elektrische schuifdeuren gaan lang mee en u kunt er ook kosten op de energierekening mee besparen. Een elektrische schuifdeur staat nooit langer open dan nodig is en de warmte krijgt geen kans om te ontsnappen. Wanneer u kiest voor een tochtsluis kunt u de aangename temperatuur in het pand borgen en de kosten op energierekening beperken. Ook tochtportalen kunt u via Entrance aanschaffen en laten monteren. U kunt tevens kiezen voor zowel elektrische schuifdeuren die aan de gevel of inpandig worden gemonteerd. In iedere situatie is het mogelijk om schuifdeuren te installeren als u dat wenst.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud

U kunt op ons rekenen

Service & onderhoud

U kunt de levensduur van uw elektrische schuifdeuren verlengen door bij Entrance een servicecontract af te sluiten. Bij het afsluiten van een servicecontract kunt u eenmaal per jaar profiteren van het onderhoud aan uw oplossing terwijl de deuren ook opnieuw worden gekeurd. Waartoe u ook verplicht bent volgens de EN 16005 norm. Door het laten uitvoeren van het onderhoud en de keuring kunt u blijven profiteren van een goedwerkende en veilige oplossing en worden eventueel mankementen deskundig verholpen.

Onderhoud

Storingsdienst elektrische schuifdeuren

Iedere storing is op te lossen

Storingsdienst

Wanneer u een storing ervaart wilt u natuurlijk het liefste dat de storing ook weer zo snel mogelijk wordt verholpen. Wanneer een deur niet goed functioneert kan dat invloed hebben op uw business en de kosten. De monteur van Entrance kan vrijwel altijd binnen een dag bij u op locatie het probleem verhelpen en wij doen de belofte dat iedere storing ook op te lossen is. Ongeachte of u de elektrische schuifdeuren wel of niet door Entrance heeft laten monteren. Wanneer u een servicecontract heeft afgesloten, kunt u wel profiteren van een gereduceerd tarief wanneer u van de storingsdienst gebruik wilt maken.

Storingsdienst

Elektrische schuifdeuren Entrance deuren

Meer dan 30 jaar ervaring

De elektrische schuifdeuren van Entrance

Entrance heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van toegangstechniek en door intensief samen te werken met onze fabrikanten en partners, kunnen wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische schuifdeuren produceren en plaatsen. Deze deuren bevorderen het gebruiksgemak, zorgen voor meer hygiëne, omdat uw bezoekers en medewerkers geen deurklinken meer hoeven vast te pakken en u kunt tot wel 30% besparen op de energierekening, omdat de warmte nagenoeg geen kans meer heeft om te ontsnappen. U kunt ook kiezen voor onze inbraak werende oplossingen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer