Design stale schuifdeuren

Onze entree, uw visitekaartje

Design stalen schuifdeuren

De stalen schuifdeuren van Entrance zijn gemaakt van aluminium, maar door de mooie fijnstructuur coating lijken de deuren op staal. De hoeken van aluminium zijn strakker waardoor de naden beter op elkaar aansluiten en er door het lagere gewicht geen verzwaarde scharnieren gebruikt worden.

Offerte aanvragen
×

Veelgestelde vagen design stalen schuifdeuren

Maken jullie je eigen producten of kopen jullie deze in?

Alle design stalen schuifdeuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant in onze werkplaats in Barneveld.

Hoelang duurt het installeren van een design stalen schuifdeuren?

Het monteren van een design stalen schuifdeuren duurt een volle dag tot twee dagen. Het hangt ervan af hoe groot het project is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze design stalen schuifdeuren bieden? Of wilt u een indicatieve prijsopgave ontvangen? We staan u graag te woord.

Vraag offerte aan

Stalen design automatische schuifdeuren

Entrance Groep

Stalen design schuifdeuren

Door het toepassen van een mooie, smal profiel krijgen de deuren een industrieel uiterlijk. Deze industriële deuren passen vrijwel in elk interieur zowel woningen als bedrijven. Doordat de deuren een zeer smal profiel hebben draagt dit bij aan de hoeveelheid lichtinval. Een ruimte kan worden afgesloten, maar het ruimtelijke gevoel blijft behouden waardoor het woongenot verbeterd. Door eigen productie bij Entrance is de samenstelling van de profielen exact te bepalen en kunt u de deuren zelf samenstellen.

Vraag offerte aan

Service en onderhoud

Entrance Groep

Service & onderhoud

Wij bieden u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten, of u nu al een schuifdeur heeft of nog een nieuwe gaat aanschaffen. Dit contract zorgt ervoor dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijg en gekeurd wordt. Met het jaarlijks onderhouden van de deur verlengen wij de levensduur van uw schuifdeur. Ons vakkundige personeel komt daarnaast tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft, en in het geval van een storing zorgen wij ervoor dat een monteur op dezelfde dag op uw locatie is en de storing zo snel mogelijk verhelpt.

Service & onderhoud

Storingsdienst Design stalen schuifdeuren

Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Het is natuurlijk vervelend om een storing aan uw design schuifdeur te hebben, aangezien een storing eigenlijk altijd ongelegen komt. Merkt u dat er een storing is, dan kunnen wij deze uiteraard voor u oplossen. Neem gerust contact met ons op om een storing te melden. Dan sturen wij een van onze specialisten langs!

Storingsdienst

Design deuren

Entrance Groep

Design deuren

Als het gaat om designdeuren zijn er veel opties, omdat wij deze in eigen huis produceren. Te denken valt aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Vanzelfsprekend wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Hoe gaan we te werk

Onze werkwijze

Advies

Advies

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. Zien we u snel?

Productie

Productie

Al onze schuifdeuren en deurautomaten worden op maat gemaakt in onze werkplaats in Barneveld.

Montage

Montage

Wij zorgen voor de volledige montage. Ook geven onze monteurs u op locatie de juiste gebruiksinstructies.

Onderhoud

Onderhoud

Wij komen graag periodiek langs voor onderhoud. Op deze manier blijft het complete mechaniek optimaal presteren.

Vraag offerte aan

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende oplossingen waarmee u de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tilt. Zowel op het gebied van uitstraling als hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Wij doen u graag een voorstel op maat en u kunt eveneens profiteren van onze deskundigheid met betrekking tot de montage en installatie van uw oplossing en de nazorg hiervan.

Vraag offerte aan