Onze entree, uw visitekaartje

Design stalen schuifdeuren

De stalen schuifdeuren van Entrance Deuren zijn gemaakt van aluminium, maar door de mooie fijnstructuur coating lijken de deuren op staal. De hoeken van aluminium zijn strakker waardoor de naden beter op elkaar aansluiten en er door het lagere gewicht geen verzwaarde scharnieren gebruikt worden.

Design stale schuifdeuren
Design stalen schuifdeuren
Entrance Deuren groep

Design stalen schuifdeuren

Door het toepassen van een mooi smal profiel krijgen de deuren een industrieel uiterlijk. Deze industriële deuren passen vrijwel in elk interieur, zowel woningen als bedrijven. Doordat de deuren een zeer smal profiel hebben draagt dit bij aan de hoeveelheid lichtinval. Een ruimte kan worden afgesloten, maar het ruimtelijke gevoel blijft behouden waardoor het woongenot verbeterd. Door eigen productie bij Entrance Deuren is de samenstelling van de profielen exact te bepalen en kunt u de deuren zelf samenstellen.

Vraag offerte aan
Levensduurverlengend

Service & onderhoud

Wij bieden u de mogelijkheid een servicecontract bij ons af te sluiten, voor zowel uw bestaande als nieuwe schuifdeur. Dit contract zorgt ervoor dat uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijgt en gekeurd wordt. Met het jaarlijks onderhouden van de deur verlengen wij de levensduur van uw schuifdeur. Ons vakkundige personeel komt daarnaast tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft.

Onderhoud
Design deuren
Stalen design schuifdeuren
  • Davy van Kruistum
  • Mitchel van Kruistum

Onze schuif- en automatische deuren bieden een combinatie van stijl én functionaliteit. Maak een sterke eerste indruk met onze oplossingen!

Onderhoud

U kunt op Entrance Deuren vertrouwen wanneer onderhoud nodig is en gebruik maken van onze storingsdienst. Onze monteur kan doorgaans dag nog een storing bij u op locatie verhelpen.

Onderhoud

Branches

Wij geven niet alleen gericht advies over de oplossing die u wenst, maar wij maken en leveren ook kwalitatief hoogwaardige oplossingen met betrekking tot uw entree, bedrijfs-, kantoor- of winkelpand.

Branches
Binnen 24 uur opgelost

Storingsdienst

Gelukkig gebeurt het zelden dat stalen schuifdeuren storingen ervaren. Mocht er echter toch een probleem optreden, dan wilt u natuurlijk dat dit snel wordt opgelost. Onze storingsdienst staat voor u klaar, met monteurs die binnen één dag beschikbaar zijn om eventuele storingen te verhelpen. En als u een servicecontract heeft, kunt u zelfs tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van onze storingsdienst.

Storingsdienst
Storingsdienst Design stalen schuifdeuren
Tochtportaal Page
Diverse mogelijkheden

Design deuren

Als het gaat om designdeuren zijn er vele opties, omdat wij deze in eigen huis produceren. Te denken valt aan de verschillende mogelijkheden in profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Deuren Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Vanzelfsprekend wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Design stalen deuren zijn deuren met een bepaalde stalen look dat momenteel helemaal in is. De deuren kunnen worden voorzien van een vakverdeling en een speciale coating.

Deze deuren lijken exact op de stalen deuren. Echter is dit aluminium. Aluminium sluit iets netter op elkaar aan in de hoeken en is natuurlijk veel lichter dan staal.

Een design stalen deur wordt meestal uitgevoerd met de magnetische schuifdeuraandrijving. Deze aandrijving heeft het kenmerk vrij compact te zijn waardoor deze deur vrijwel in elk interieur past.

Onze deuren worden door onze vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben de deuren volledig doorontwikkeld en staan dan ook vierkant achter ons product. Hierdoor kunnen wij u als enige in Nederland 5 jaar garantie aanbieden.
*Uitgezonderd magnetische deuren

[trustindex no-registration=google]

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan