Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Onderhoud

×
De specialist op het gebied van toegangstechniek

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Entrance is dé specialist op het gebied van toegangstechniek

Entrance is sinds 1993 werkzaam op het gebied van toegangstechniek en ons bedrijf is centraal gevestigd in Nederland te Barneveld. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak zijn wij dé specialist op het gebied van deurautomatisering. Onze deuren worden door ons team van vakkundige monteurs geheel geproduceerd en gemonteerd. De deuren zijn door ons volledig doorontwikkeld en daarom staan wij vierkant achter ons product. Zo kunnen wij u, als enige partij in Nederland, maar liefst 5 jaar garantie aanbieden. Uitgezonderd hierop zijn de magnetische deuren. Wij verkopen niet alleen kwalitatief hoogwaardige automatische schuifdeuren en deurautomaten. Ook service en onderhoud staan hoog in het vaandel. U kunt op Entrance vertrouwen wanneer onderhoud nodig is en u kunt ook gebruik maken van onze storingsdienst. Onze monteur kan doorgaans altijd op dezelfde dag nog een storing bij u op locatie oplossen.

Vraag offerte aan

Vertrouw op onze expertise

VERTROUW OP ONZE EXPERTISE

Onderhoud & keuring

Uw automatische schuifdeuren en deurautomaten hebben jaarlijks onderhoud nodig volgens de EN 16005 norm. Bij het onderhoud wordt de oplossing gecontroleerd en waar nodig aangepast of gerepareerd. Uw oplossing dient ook ieder jaar gekeurd te worden, zodat u te allen tijde aan de strikte wet- en regelgeving met betrekking tot de veiligheid voldoet. Onze gecertificeerde monteurs kunnen het onderhoud en de keuring voor u uitvoeren wanneer u bij Entrance een servicecontract afsluit. Met een servicecontract profiteert u ook nog eens van een gereduceerd tarief wanneer u onze storingsdienst moet inschakelen.

Vraag offerte aan

Service staat hoog in het vaandel

SERVICE STAAT HOOG IN HET VAANDEL

Service & nazorg

Bij Entrance staan zowel kwaliteit als service hoog in het vaandel. Of liever gezegd de klanttevredenheid. U kunt dan ook op ons bouwen wanneer we spreken over kwalitatief hoogwaardige automatische schuifdeuren en deurautomaten en de nazorg hiervan. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het installeren van de oplossing terwijl u op onze expertise kunt rekenen na de installatie. Of het nu onderhoud, een storing of het een andere uitdaging betreft. Ook wanneer de installatie van uw nieuwe oplossing is uitgevoerd kunt u rekenen op onze expertise. Wij staan vierkant achter ons product en geven, als enige partij in Nederland, dan ook maar liefst 5 jaar garantie* op onze automatische deuren. *Uitgezonderd magnetische deuren.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer