Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Onderhoud

×
De specialist op het gebied van toegangstechniek

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Entrance is dé specialist op het gebied van toegangstechniek

Entrance is sinds 1993 werkzaam op het gebied van toegangstechniek en ons bedrijf is centraal gevestigd in Nederland te Barneveld. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak zijn wij dé specialist op het gebied van deurautomatisering. Wij verkopen niet alleen kwalitatief hoogwaardige automatische schuifdeuren en deurautomaten. Ook service en onderhoud staan hoog in het vaandel. U kunt op Entrance vertrouwen wanneer onderhoud nodig is en u kunt ook gebruik maken van onze storingsdienst. Onze monteur kan doorgaans altijd op dezelfde dag nog een storting bij u op locatie oplossen.

Vraag offerte aan

Vertrouw op onze expertise

VERTROUW OP ONZE EXPERTISE

Onderhoud & keuring

Uw automatische schuifdeuren en deurautomaten hebben jaarlijks onderhoud nodig volgens de EN 16005 norm. Bij het onderhoud wordt de oplossing gecontroleerd en waar nodig aangepast of gerepareerd. Uw oplossing dient ook ieder jaar gekeurd te worden, zodat u te allen tijde aan de strikte wet- en regelgeving met betrekking tot de veiligheid voldoet. Onze gecertificeerde monteurs kunnen het onderhoud en de keuring voor u uitvoeren wanneer u bij Entrance een servicecontract afsluit. Met een servicecontract profiteert u ook nog eens van een gereduceerd tarief wanneer u onze storingsdienst moet inschakelen.

Vraag offerte aan

Service staat hoog in het vaandel

SERVICE STAAT HOOG IN HET VAANDEL

Service & nazorg

Bij Entrance staan zowel kwaliteit als service hoog in het vaandel. Of liever gezegd de klanttevredenheid. U kunt dan ook op ons bouwen wanneer we spreken over kwalitatief hoogwaardige automatische schuifdeuren en deurautomaten en de nazorg hiervan. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het installeren van de oplossing terwijl u op onze expertise kunt rekenen na de installatie. Of het nu onderhoud, een storing of het een andere uitdaging betreft. Ook wanneer de installatie van uw nieuwe oplossing is uitgevoerd.

Vraag offerte aan