Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

VVE & VVE Beheerders

×
Contactloze en duurzame oplossingen voor uw VVE gebouw

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Contactloze en duurzame oplossingen voor uw VVE gebouw

De toegang en de doorstroming van een VVE gebouw zijn voor veel VVE beheerders van cruciaal belang. De contactloze en duurzame oplossingen die Entrance kan bieden kunnen u helpen om het VVE gebouw een compleet andere uitstraling te geven. En om de gebruiksvriendelijkheid op het gebied van toegang te verhogen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige deurautomaten waarmee deuren automatisch geopend en gesloten kunnen worden. Met behulp van sensoren of een drukknop die aan de muur is gemonteerd. U heeft keuze uit legio mogelijkheden om de toegang tot het VVE gebouw te moderniseren en te verbeteren. Terwijl u ook kunt profiteren van een duurzame oplossing waarmee u flinke kosten op de energierekening kunt besparen.

Vraag offerte aan

Deurautomaten en automatische schuifdeuren voor uw VVE gebouw

OPKOMEND FENOMEEN

Deurautomaten en automatische schuifdeuren voor uw VVE gebouw

VVE beheerders kiezen nog altijd voor kwalitatief hoogwaardige deurautomaten waarmee de toegang tot een VVE gebouw hygiënischer en gebruiksvriendelijk wordt gemaakt. Maar de automatische schuifdeuren zijn bezig aan een opmars. Een groot voordeel van de automatische schuifdeuren is dat het een compleet contactloze oplossing betreft die niet alleen energiezuinig, maar ook gebruiksvriendelijk is. Een bijkomstig voordeel is dat u met een mooie oplossing de entree van het VVE gebouw een luxueuze uitstraling kunt geven. Entrance kan u adviseren over welke oplossing het beste in uw situatie past en uiteraard kunnen wij u een voorstel op maat doen toekomen.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud VVE en beheerders

PROFITEER VAN ONZE EXPERTISE

Service & onderhoud

Entrance heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en op het gebied van service en onderhoud kunnen wij u helpen om de levensduur van uw deurautomaten en automatische schuifdeuren te verlengen. Wanneer u een servicecontract afsluit voeren wij jaarlijks het volgens de EN 16005 norm verplichte onderhoud en de keuring uit terwijl u ook van onze storingsdienst gebruik kunt maken wanneer er een storing optreedt. Wij kunnen vrijwel altijd de storing binnen een dag bij u op locatie oplossen. Wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook tegen een gereduceerd tarief van onze storingsdienst gebruik maken.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer