Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Horeca & Recreatie

×
Duurzame oplossing voor uw horecagelegenheid

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

20% meer klanten met een duurzame oplossing voor uw horecagelegenheid

In de horeca zijn automatische schuifdeuren niet meer weg te denken, want deze deuren kunnen namelijk uw bezoekersaantallen met 20% verhogen! En meer bezoekers is ook meer klandizie en dus meer omzet. Maar dat is zeker niet de enige of de belangrijkste reden om voor de duurzame oplossingen van Entrance te kiezen. Automatische schuifdeuren in horecagelegenheden, clubhuizen en bezoekerscentra is een gebruiksvriendelijke oplossing waar zowel uw personeelsleden als gasten gebruik van kunnen maken terwijl u ook flink kunt besparen op de energiekosten.

Vraag offerte aan

Kwalitatief hoogwaardige schuifdeuren en deurautomaten

GASTVRIJ EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Kwalitatief hoogwaardige schuifdeuren en deurautomaten

Binnen de horeca is het belangrijk dat uw entree een luxueuze uitstraling heeft en dat de toegang ook gebruiksvriendelijk is. Het is ook een hygiënische oplossing, omdat zowel uw gasten als het personeel geen deurklinken meer hoeven vast te pakken. Mensen in een rolstoel kunnen met behulp van de automatische schuifdeuren uw horecagelegenheid eenvoudig betreden terwijl u ook het klimaat in uw restaurant, eetcafé of clubhuis kunt borgen. U kunt zelfs voor inpandige elektrische schuifdeuren kiezen als u bijvoorbeeld de entree tot een keuken of afgeschermde sectie binnen uw horecagelegenheid wilt voorzien van een gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud Horeca en recreatie

U KUNT OP ONS REKENEN

Service & onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat u na de installatie van uw automatische schuifdeuren kunt blijven rekenen op onze deskundigheid. Service staat bij Entrance dan ook hoog in het vaandel en wanneer u bij aanschaf van een oplossing een servicecontract afsluit, kunt u profiteren van een jaarlijkse controle, onderhoud en keuring van uw elektrische schuifdeuren. Dat ook verplicht is volgens de EN 16005 norm. Daarnaast kunnen wij adequaat optreden bij storingen die wij dan ook vrijwel altijd binnen een dag bij u op locatie kunnen oplossen. Wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook nog eens profiteren van een gereduceerd tarief wanneer u de storingsdienst nodig heeft.

Vraag offerte aan

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Fides logo
H2R
Landal logo
McDonalds Logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo