Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Horeca & Recreatie

×
Duurzame oplossing voor uw horecagelegenheid

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

20% meer klanten met een duurzame oplossing voor uw horecagelegenheid

In de horeca zijn automatische schuifdeuren niet meer weg te denken, want deze deuren kunnen namelijk uw bezoekersaantallen met 20% verhogen! En meer bezoekers is ook meer klandizie en dus meer omzet. Maar dat is zeker niet de enige of de belangrijkste reden om voor de duurzame oplossingen van Entrance te kiezen. Automatische schuifdeuren in horecagelegenheden, clubhuizen en bezoekerscentra is een gebruiksvriendelijke oplossing waar zowel uw personeelsleden als gasten gebruik van kunnen maken terwijl u ook flink kunt besparen op de energiekosten.

Vraag offerte aan

Kwalitatief hoogwaardige schuifdeuren en deurautomaten

GASTVRIJ EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Kwalitatief hoogwaardige schuifdeuren en deurautomaten

Binnen de horeca is het belangrijk dat uw entree een luxueuze uitstraling heeft en dat de toegang ook gebruiksvriendelijk is. Het is ook een hygiënische oplossing, omdat zowel uw gasten als het personeel geen deurklinken meer hoeven vast te pakken. Mensen in een rolstoel kunnen met behulp van de automatische schuifdeuren uw horecagelegenheid eenvoudig betreden terwijl u ook het klimaat in uw restaurant, eetcafé of clubhuis kunt borgen. U kunt zelfs voor inpandige elektrische schuifdeuren kiezen als u bijvoorbeeld de entree tot een keuken of afgeschermde sectie binnen uw horecagelegenheid wilt voorzien van een gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud Horeca en recreatie

U KUNT OP ONS REKENEN

Service & onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat u na de installatie van uw automatische schuifdeuren kunt blijven rekenen op onze deskundigheid. Service staat bij Entrance dan ook hoog in het vaandel en wanneer u bij aanschaf van een oplossing een servicecontract afsluit, kunt u profiteren van een jaarlijkse controle, onderhoud en keuring van uw elektrische schuifdeuren. Dat ook verplicht is volgens de EN 16005 norm. Daarnaast kunnen wij adequaat optreden bij storingen die wij dan ook vrijwel altijd binnen een dag bij u op locatie kunnen oplossen. Wanneer u een servicecontract heeft afgesloten kunt u ook nog eens profiteren van een gereduceerd tarief wanneer u de storingsdienst nodig heeft.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer