Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Bouw & architecten

×
Energiebesparende en innovatieve oplossing voor uw project

ONZE ENTREE, UW VISITEKAARTJE

Energiebesparende en innovatieve oplossing voor uw project

Bent u als architect betrokken bij een project of bent u actief in de bouwsector? Dan heeft u een goede partner nodig die u ondersteunt bij het realiseren van het project. De toegankelijkheid van nieuwe panden mag absoluut niet onderschat worden. Vooral op het gebied van duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid kan alleen de beste oplossing het gewenste resultaat opleveren. Bij Entrance staan service en kwaliteit hoog in het vaandel wij zijn met meer dan 30 jaar ervaring dé specialist op het gebied van toegangstechniek.

Vraag offerte aan

Energiebesparende en innovatieve oplossing voor uw project

FUTURE PROOF

Automatische schuifdeuren en deurautomaten voor uw project

Bent u bezig met het renoveren van een bestaand pand of is er een nieuwbouw project aanstaande? Dan is het u aan gelegen om na te denken over innovatie en duurzame oplossingen. Waaronder deurautomaten en elektrische schuifdeuren. Met innovatieve oplossingen kunt u contactloze, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen selecteren die binnen het project passen. Als partner denkt Entrance graag mee over de mogelijkheden en de oplossingen die het meest geschikt zijn. Uiteraard gaan wij dan ook graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en om u een passend voorstel op maat te doen toekomen.

Vraag offerte aan

Service & onderhoud bouw en architecten

LANGE TERMIJN VISIE

Service & onderhoud

Service staat bij Entrance hoog in het vaandel en wanneer u voor onze dienstverlening kiest kunt u profiteren van onze deskundigheid op het gebied van onderhoud en service. U kunt profiteren van onze expertise wanneer u een servicecontract afsluit. Wij voeren jaarlijks de volgens de EN 16005 norm de verplichte controle, het onderhoud en de keuring uit terwijl u ook tegen een gereduceerd tarief gebruik kunt maken van onze storingsdienst. De monteur van Entrance kan vrijwel altijd binnen een dag de storing bij u op locatie oplossen.

Vraag offerte aan

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer