Terug naar het overzicht

Magnetische schuifdeuren

Entrance Deuren magnetische schuifdeuren

Met magnetische schuifdeuren creëert u een haast geluidloze, eenvoudige en toegankelijke manier om een gebouw binnen te komen. De deuren gaan automatisch open als er iemand voor staat, en sluiten vervolgens ook automatisch.

Magnetische schuifdeuren

De nieuwe Evodrive automatische schuifdeur met magneetmotor voor inpandig gebruik is een ideale oplossing voor geluidstille deuren in alle soorten gebouwen. Deze aandrijving is zeer energiebesparend, eco-friendly en te bedienen met een afstandsbediening. Door zijn zeer compacte design past deze aandrijving qua architectuur in vrijwel elk gebouw. Deze deur is verkrijgbaar in zowel een enkelvleugelige als dubbelvleugelige uitvoering. Tevens zijn bij beide opties diverse panelen beschikbaar.

Service & onderhoud

Voor zowel bestaande als nieuwe deuren bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten, waarmee uw deur éénmaal per jaar onderhoud krijgt en gekeurd wordt. Door de deur jaarlijks van onderhoud te voorzien wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Tevens komt ons vakkundige personeel tegen gereduceerde tarieven bij u langs als u een storing heeft.

Storingsdienst

Magnetische deuren hebben niet vaak een storing, maar als het gebeurt is dit erg vervelend. In geval van een storing aan uw magnetische schuifdeuren bieden wij een storingsdienst aan. Onze monteurs streven ernaar om binnen één dag ter plaatse te zijn om eventuele storingen te verhelpen. Met een servicecontract bij ons kunt u zelfs tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van onze storingsdienst.

Magnetische schuifdeuren

Er zijn veel verschillende soorten magnetische deuren. Er zijn verscheidende mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld profielserie, glas, bediening, grootte, kleur etc. Entrance Deuren Automatische schuifdeuren denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de opties. Uiteraard wordt door ons de EN 16005 norm gehandhaafd.

Terug naar het overzicht
Vraag een offerte aan
Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor diverse oplossingen die de toegang tot uw bedrijfs-, kantoor- of winkelpand naar een hoger niveau tillen. Wij bieden graag maatwerkvoorstellen en delen onze expertise over de montage, installatie en nazorg van uw gekozen oplossing.

Vraag offerte aan