Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Kosten automatische schuifdeur: hoe is de prijs opgebouwd?

×
Ga terug naar het overzicht

Wat zijn de kosten van een automatische schuifdeur?

Kosten automatische schuifdeur
De prijsopbouw van een automatische schuifdeur is vrijwel bij elk bedrijf hetzelfde. De kosten van een automatische schuifdeur worden met name bepaald door de wensen van de klant. Zo heeft elke situatie zijn eigen mogelijkheden en dus verschillende opties.

Wat is een automatische schuifdeur precies

Een automatische schuifdeur is een schuifdeur die automatisch open gaat wanneer iemand er door heen mag. Om de deur open te sturen zijn er verschillende opties mogelijk. Zo wordt er vaak gekozen voor detectiesensoren die detecteren wanneer iemand naar de deur toe loopt en hierdoor heen wil. De sensor stuurt een signaal door naar de automaat en deze zal vervolgens de deur openen. De automaat heeft enkel alleen een signaal nodig om de deur te openen. Dit kan bijvoorbeeld ook door een sleutelschakelaar, handzender, drukknop, bel, intercomsysteem, vingerscan, paddestoelschakaar en ga zo maar door.

Wanneer de deur gesloten is houdt deze voornamelijk de wind, kou en vuil van buiten tegen. Maar het belangrijkste is dat deze deur personen tegenhoudt wanneer zij geen gebruik mogen maken van de toegang. Na werktijd wordt de deur goed afgesloten waardoor het pand niet door onbevoegde personen betreden kan worden.

Kosten automatische schuifdeur

De prijs is opgebouwd vanuit de volgende wensen:

  1. Opties: enkelvleugelig, dubbelvleugelig, gebogen, telescopisch, anti-paniek, brandwerend, hermetisch, radiologisch of zelfs explosiewerend. En dit met of zonder vaste zijlichten (vaste panelen).
  2. Aandrijving: Aan de hand van het type deur wordt er een type aandrijving bepaald. Zo heeft een brandwerende deur een zwaardere aandrijving nodig dan een enkelvleugelige inpandige schuifdeur.
  3. Profiel en glas: Vervolgens is het belangrijk welk profiel en glas er toegepast wordt. Zo zijn de ongeïsoleerde profielen voordeliger dan de geïsoleerde (thermisch onderbroken) profielen. Ook is 28 mm isolatie glas prijziger dan 10 mm gelaagd glas. Afhankelijk van de situatie wordt samen met de klant bepaald wat de beste oplossing is voor de situatie.
  4. Bediening: Als we kijken naar de bediening is er veel mogelijk zoals we in de vorige alinea gezien hebben. Wilt men een simpele drukknop of moet de toegang zo beveiligd worden dat men met pasjes of tags naar binnen moet? Of misschien wel een vingerscan? Dit alles heeft invloed op de prijs.
  5. Beveiliging: Qua beveiliging is het mogelijk om extra haaksloten in de deur te laten monteren, en speciale vloergeleiding op of in de grond en speciale pensloten voor het tegen gaan van het naar binnen drukken van de panelen.
  6. Montagetijd: Uiteindelijk wordt er berekend hoe lang de monteurs bezig zullen zijn met het monteren van de schuifdeur. Dit wordt vermenigvuldigd met het uurtarief en bij de prijs opgesteld. Ook komt hier de post voorrijkosten bij.

Entrance Schuifdeuren

Entrance Schuifdeuren is onderdeel van de Entrance Groep en gespecialiseerd in het leveren en monteren van automatische schuifdeuren.

Door een exclusief importeurschap van de fabrikant Manusa halen wij producten rechtstreeks uit de fabriek. Hierdoor zijn onze productieketen zeer kort dat ten goede komt van de prijs voor de klant. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben hoeven wij minimaal te bestellen uit Spanje wat weer transportkosten bespaard.

Samen met onze collega importeurs in andere landen (elk land heeft één Manusa importeur) delen wij kennis en projecten.

De kernwaarden van Entrance Schuifdeuren zijn: Service, prijs en kwaliteit. De klant staat bij ons voorop en verdient de service die zij nodig hebben. En wij garanderen dat wij goede prijs/kwaliteit producten leveren.

Tot slot

U kunt ons altijd benaderen voor meer informatie, Ook als u al een offerte heeft gekregen van een partij en uw twijfels erbij heeft. Wij kunnen u adviseren, meedenken en de mogelijkheden uitleggen.

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer