Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Gebruiksvriendelijkheid van de automatische deur voor een winkel

×
Ga terug naar het overzicht

Gebruiksvriendelijkheid van de automatische deur voor een winkel

Winkeliers hebben vrijwel altijd een open deur beleid en dat is logisch. Een deur die open staat werkt heel uitnodigend voor voorbijgangers en het zorgt er ook voor dat mensen die slechter ter been zijn de winkel eenvoudig kunnen betreden. Een nadeel van het beleid is dat het invloed heeft op het klimaat in de winkel en dat de warmte makkelijk kan ontsnappen. Met als gevolg dat u veel moet stoken om de temperatuur aangenaam te houden. Dat levert een hoge energierekening op. Gelukkig zijn er goede oplossingen waarmee u zowel uw toegang gebruiksvriendelijk kunt maken als waarmee u kunt besparen op de energierekening.

Automatisch deur is gebruiksvriendelijk

Dat een automatische deur gebruiksvriendelijk is behoeft eigenlijk geen uitleg. De deur opent automatisch wanneer iemand uw winkel benaderd of passeert. Dat werkt heel uitnodigend en u heeft dus ook meer kans op dat het winkelende publiek uw winkel betreden. Mensen die slecht ter been zijn hebben ook profijt van de automatische deuren, want ze hoeven geen kracht te zetten om een deur te kunnen openen. Ze kunnen eenvoudig met een wandelstok, krukken, rollator of rolstoel uw winkel betreden. Wanneer u meer bezoekers ontvangt kunt u ook uw conversie en dus uw omzet verhogen.

Hygiënische oplossing

Op het gebied van hygiëne is een elektrische deur ook een goede oplossing, want uw bezoekers hoeven namelijk geen deurklinken meer beet te pakken als ze uw winkel willen betreden of verlaten. Deurklinken zijn een perfecte plek voor virussen en bacteriën om af te wachten en toe te slaan terwijl een hoop mensen zich niet prettig voelen bij het beetpakken van deurklinken. Met de automatische deur heeft u dit probleem volledig getackeld, omdat het ook een compleet contactloze oplossing is. Die met behulp van sensoren de deur opent en sluit.

Kostenbesparende oplossing

Een automatische deur is ook een duurzame en kostenbesparende oplossing. Een automatische deur staat niet langer open dan nodig is en de warmte in uw winkel heeft nagenoeg geen kans om te ontsnappen. U kunt dus niet alleen de temperatuur aangenaam houden, maar ook eenvoudig binnenhouden. U hoeft dus minder te stoken en dat levert natuurlijk een kostenbesparing op de energierekening op. De deuren van Entrance bevatten ook nog eens een speciale winterstand waarmee de deuren in de koudere maanden slechts gedeeltelijk opengaan. De warmte krijgt dan helemaal geen kans meer om te ontsnappen.

Is een automatische deur altijd mogelijk?

Als u twijfelt of uw winkel voorzien kan worden van een automatische deur is er goed nieuws te melden, want dat kan altijd. Entrance heeft met meer dan 30 jaar ervaring de kennis in huis om u niet alleen van goed advies te kunnen voorzien, maar ook om de door u gekozen oplossing te monteren en te onderhouden. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en om te beoordelen welke oplossing voor uw winkel de beste is. Met nog een bijkomstig voordeel dat u niet alleen een gebruiksvriendelijke, hygiënische en duurzame oplossing kiest, maar waarmee u ook de toegang tot uw winkelpand kunt moderniseren.

Uw voordeur altijd open houden

Bent u op zoek naar een oplossing waarbij u toch uw voordeur altijd open kunt houden? Dan zijn er ook gebruiksvriendelijke en energiebesparende oplossingen verkrijgbaar. Zoals het tochtportaal. Met een tochtportaal – ook wel de tochtsluis genoemd – kunt u inpandig automatische schuifdeuren plaatsen waarmee de warme lucht ook in het pand blijft. Een tochtportaal wordt in de regel in het pand geplaatst en zorgt evenals de automatische schuifdeur die in de gevel wordt gemonteerd voor een gebruiksvriendelijke, hygiënische en luxueuze toegang tot uw pand.

Tot slot

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer