Deurautomaat ook wel elektrische deurdranger genoemd.

Een deur zoveel mogelijk laten openen, terwijl het eigenlijk niet mag?

×
Ga terug naar het overzicht

reclame

Reclame maken voor een tabaksspeciaalzaak?

Sinds bekend is dat er in 2024 geen sigaretten meer verkocht mogen worden bij de supermarkt en alle horeca- inrichtingen komt er een gigantische omzetstroom van 1,2 miljard euro vrij. De slimme ondernemer die dit in de gaten heeft speelt hier direct op in. Het gevolg: de tabaksspeciaalzaken schieten als paddenstoelen uit de grond!

Echter heeft een tabaksspeciaalzaak zich wel te houden aan een aantal regels. Zo mag er vanaf buiten niet naar binnen gekeken kunnen worden waar de rookwaren liggen uitgestald. Ook in de etalage mogen geen rookwaren of accessoires worden uitgestald. Buiten uw pand mag geen reclame worden gemaakt. Alleen binnen in uw zaak mag reclame worden gemaakt zolang de reclame van buitenaf niet te zien is. Hoe trekt u dan toch potentiële kopers aan?

Kan een deur de oplossing zijn?

Door het toepassen van een automatische schuifdeur zal de deur openen en vanzelf weer sluiten wanneer iemand naar de deur toeloopt, maar er ook voorbij loopt. Elke keer wanneer de deur opent kunnen passanten naar binnen kijken en zien wat een moderne tabakszaak zoal verkoopt. Deze passanten zijn direct potentiële kopers. Een automatische deur biedt u dus direct voordelen!

Bijkomende voordelen

Het toepassen van een automatische schuifdeur heeft nog meer bijkomende voordelen.

  • Besparen op de energiekosten: De deur staat niet onnodig lang open waardoor de warmte of koelte in uw zaak blijft. Hierdoor hoeft u minder te stoken en bespaard u op de energiekosten.
  • Ruimte: Met het plaatsen van een automatische schuifdeur vervalt de ruimte die nodig is voor de draaicirkel van een deur. Zo heeft u meer ruimte om uw koopwaar tentoon te kunnen stellen.
  • Toegankelijkheid: Automatische deuren zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze openen en sluiten automatisch waardoor het gemakkelijker is voor mensen om een gebouw binnen te gaan of te verlaten. Zelfs wanneer ze hun handen vol hebben met bijvoorbeeld boodschappentassen. Het maakt u pand ook meteen toegankelijker voor minder mobiele personen. Een persoon in bijvoorbeeld een rolstoel kan zo naar binnen rijden.
  • Klantenservice: Automatische deuren kunnen bijdragen aan een positieve klantervaring. Ze geven het gevoel dat een bedrijf modern en klantvriendelijk is. Zo wordt meteen de winkelervaring verbeterd.
  • Stijl en uitstraling: Automatische schuifdeuren zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen, waardoor ze kunnen bijdragen aan de esthetiek van een gebouw. Ze creëren een modern en professioneel imago.

Tot slot

Al met al bieden automatische deuren vele voordelen op het gebied van energie besparing, toegankelijkheid, efficiëntie en klantenservice.  Wanneer uw automatische deur opent zodra een potentiële koper voorbij loopt werpt hij terloops een blik op uw producten en nodigt dit direct uit tot een aankoop.

Heeft u interesse in een automatische deur of wil u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Ons team voorziet u graag van advies.

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer