Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Besparen op de energiekosten

×
Ga terug naar het overzicht

Besparen op de energiekosten met een automatische schuifdeur

Veel winkeliers en eigenaren van bedrijfspanden hebben te maken met torenhoge energiekosten. Energie wordt alsmaar duurder en de zoektocht naar mogelijkheden om op energie te besparen duurt voort. Er zijn verschillende manieren waarmee u op de energierekening kunt besparen en daaronder door te kiezen voor de juiste toegangsdeur. Of liever gezegd, om te kiezen voor een automatische schuifdeur. Door het laten installeren van een automatische schuifdeur kunt u namelijk wel tot 30% besparen op de energiekosten op het gebied van uw toegang. 

Houdt de warmte binnen en het inpandige klimaat op orde

Voor ondernemers is het laten monteren van een automatische schuifdeur een duurzame investering die u ook kunt terugverdienen. Met de montage van automatische schuifdeuren kunt u wel tot 30% op de energiekosten besparen. De fabrikanten van elektrische deuren hebben hier uitgebreid onderzoek naar gedaan. Omdat de deuren automatisch openen en sluiten en niet langer openstaan dan nodig is, krijgt de warmte veel minder kans om te ontsnappen. Dat betekent dat u ook veel minder hoeft te stoken, zodat uw bezoekers, klanten en medewerkers van een aangename temperatuur kunnen genieten.

Het klimaat in uw pand houdt u op orde. Dat is een bijkomstig voordeel wanneer u kiest voor automatische schuifdeuren. Bij handmatige deuren loopt u het risico dat deuren te lang open blijven staan of niet goed worden afgesloten. Dit zorgt uiteindelijk voor een verspilling van warmte en energie. Met als gevolg ook een veel hogere energierekening.

Elektriciteitsverbruik van een automatische schuifdeur

Ondanks dat u op de stookkosten kunt besparen, stijgen wel de kosten van de elektriciteit. Die benodigd is om de automatische schuifdeur te laten functioneren. Bij een handmatige deur heeft u geen elektriciteit nodig. Dat er twijfel bestaat over de kosten effectiviteit van een automatische schuifdeur is logisch, maar het is een feit dat stroom goedkoper is dan gas. Dus hier kunt u een flink besparen op de energiekosten. Daarnaast verbruiken elektrische schuifdeuren ook minder stroom dan dat u verwacht. Ze hebben een laag energieverbruik en de deuren worden uitgerust met een speciale winterstand.

Het doel van de winterstand op een automatische schuifdeur

De winterstand op een automatische schuifdeur zorgt ervoor dat de deur van uw bedrijfs- of winkelpand niet volledig opent. De deur opent wel voldoende, zodat uw bezoekers, klanten en medewerkers probleemloos het pand kunnen betreden. Een groot voordeel van een deur die niet volledig opent is dat deze voor een nog kortere periode openstaat en ook weer sneller sluit. Hierdoor krijgt de warmte geen kans meer om te ontsnappen en kunt u nog meer besparen op de stookkosten.

Deskundige montage door Entrance

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van toegangstechniek is Entrance uw aangewezen partner om u te adviseren over automatische schuifdeuren en wij kunnen de volledige opbouw en montage voor u verzorgen. Of u nu kiest voor een automatische schuifdeur of een portaal waarmee u een energiebesparende tochtsluis creëert. Wij kunnen u niet alleen op het gebied van advies en de installatie ondersteunen, maar u kunt ook gebruik maken van onze expertise op het gebied van het jaarlijkse onderhoud en de keuring. Waartoe u ook verplicht bent om te laten uitvoeren.

Tot slot

Wilt u besparen op de energiekosten? Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer