Entrance Deuren - Schuifdeuren en deurautomaten

Automatische schuifdeuren zijn een duurzame oplossing

×
Ga terug naar het overzicht

Automatische schuifdeuren zijn duurzame oplossing

Duurzaamheid is een hot topic en dat is niet zo vreemd. Ondernemers zijn steeds vaker op zoek naar manieren om groen te ondernemen en natuurlijk duurt de zoektocht ook voort naar kostenbesparende oplossingen. Zeker gezien de huidige energieprijzen en de torenhoge rekeningen die ondernemers ontvangen. Er zijn verschillende manieren om je bedrijfs- en winkelpand te verduurzamen. Waarmee je milieubewust kunt ondernemen en flink op de kosten kunt besparen. Daaronder kunt u kiezen voor automatische schuifdeuren. Dat zonder twijfel een duurzame oplossing is.

Op energiekosten besparen met automatische schuifdeuren

Met automatische schuifdeuren kunt u flink besparen op de energierekening, want een elektrische schuifdeur staat niet onnodig lang open. De deur opent en sluit automatisch en de warmte heeft dus weinig kans om te ontsnappen. Dat betekent dat u ook veel minder hoeft te stoken om een aangename temperatuur in het pand te garanderen. Onze automatische schuifdeuren beschikken ook over een speciale winterstand waarmee de deuren slechts gedeeltelijk openen. Ze gaan voldoende open, zodat uw bezoekers moeiteloos uw pand kunnen betreden en ze sluiten veel sneller. Waardoor de warmte geen kans meer krijgt om te ontsnappen. 

Een andere goede oplossing zou het portaal zijn. Of liever gezegd een tochtsluis. Met een tochtsluis krijgt de warmte geen kans meer om te ontsnappen en kunt u de aangename temperatuur in het pand borgen. Entrance is gespecialiseerd in het produceren en monteren van deze portalen waarmee u dus nog meer kosten kunt besparen op de energierekening.

Elektrische schuifdeuren verbruiken stroom

Service en kwaliteit staat bij Entrance hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u al in een oriënterende fase het juiste advies krijgt en met een partner zaken kunt doen die ook met u meedenkt. Iedere toegang vereist een andere aanpak en met onze expertise kunnen we u gericht adviseren over de oplossingen die mogelijk zijn. Zo weet u zeker dat u straks de juiste keuzes maakt en de komende jaren kunt genieten van een gemoderniseerde, gebruiksvriendelijk en kwalitatief hoogwaardige automatische schuifdeur of deurautomaat.

Oplossing voor op de lange termijn

Een automatische schuifdeur is ook een oplossing voor op de lange termijn en dus ook op dit gebied een duurzame oplossing. Wanneer een automatische schuifdeur goed onderhouden wordt, kunt u tot wel 30 jaar genieten van de oplossing. Uiteraard is het dan wel nodig dat uw deur jaarlijks wordt onderhouden en gekeurd volgens de EN 16005 norm. U bent ook verplicht om uw automatische schuifdeuren jaarlijks te laten keuren, zodat u ook de veiligheid van uw bezoekers kunt garanderen. Entrance kan voor u het jaarlijkse onderhoud en de keuring verzorgen wanneer u een servicecontract afsluit.

Het servicecontract van Entrance

Met het servicecontract kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van onderhoud en reparaties. Wanneer dat nodig is. Door het jaarlijkse onderhoud te laten plaatsvinden – waartoe u ook verplicht bent – verlengt u de levensduur van uw oplossing en is de kans op defecten nihil. Tijdens het onderhoud wordt ook de verplichte jaarlijkse keuring uitgevoerd en weet u zeker dat u van een goedwerkende en veilige oplossing gebruikt kunt maken. Of liever gezegd, dat uw bezoekers, zoals zakenrelaties, medewerkers en klanten veilig gebruik kunnen maken van de toegang tot uw pand.

Tot slot

Heeft u interesse in onze dienstverlening en onze producten en wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

René van Aken
René van Aken
2023-08-23
goede response tijd kundige monteurs !!
Wim Staat
Wim Staat
2023-08-16
Vanaf het begin van het proces (plaatsing automatische deur) tot de afsluiting is alles volgens afspraak verlopen. Contacten over aanpassing of wijziging van de installatie verliepen correct en klantvriendelijk. Van (snelle) offerte t/m afwerking factuur een pluim waard.
Jannij Tax
Jannij Tax
2023-08-16
Zeer goede ervaring . Snelle service Netjes gewerkt. Piet
Clemens Smits
Clemens Smits
2023-08-16
Er wordt oplossingsgericht meegedacht.
Robert van Helsdingen
Robert van Helsdingen
2023-08-16
Zeer snel ter plaatse. Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Problemen waren snel en vakkundig verholpen.
Harry Kompier
Harry Kompier
2023-08-16
Buiten gewoon tevreden
Timo Schreuder
Timo Schreuder
2023-08-16
Keurige service. Standaard deur (zwaar) laten installeren door Entrance. Deze hebben ze automatisch laten openen bij binnenkomst met druppels. De deur gaat aan de binnenzijde automatisch open zonder druppel. Leuk bedrijf en alles is keurig geleverd zoals afgesproken.

Entrance Deuren

Greep uit onze klanten

Aluvo logo
Basic fit logo
Benu logo
dikkenberg deuren logo
exact beheer logo
Zeeman logo
H2R
Landal logo
Specsavers logo
Staatsbosbeheer logo
Qpark logo
VolkerWessels Vastgoedbeheer